placeholder

Kategórie

Pomôžem s výberkom

Prehľad

Cena5,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1
Dodatočné služby
5,00 €

Popis

Hľadáte novú posilu do tímu? Vyriešim to za Vás! Ľudské zdroje a administratíva sú to, v čom vynikám. Už viac ako 7 rokov pracujem v kancelárií spoločnosti, kde som hlavnou personalistkou a preto mám bohaté skúsenosti. Nestrácajte svoj čas vytváraním inzerátu, selekciou životopisov a pohovormi a spoľahnite sa na to, že je o všetko postarané. Nielenže som veľmi profesionálna, medzi moje prednosti patrí kreativita, riešenie problémov, komunikatívnosť a hlavne, empatia. V rámci celého procesu budete informovaní o detailoch a tak nebudete ničím zaskočení. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte a rada predstavím metódy svojej práce. 

Inštrukcie

  1. Cena 5eur (napríklad selekcia životopisov, prijímací pohovor, kontaktovanie nevyhovujúcich kandidátov..)
  2. V prípade dlhodobej spolupráce si s Vami rada dohodnem zvýhodnenú cenu
  3. Kontaktujte ma prosím - ideálne mi rovno popísať kto ste a o akú prácu sa bude jednať
  4. Dohodnutie stratégie, potrieb a očakávaní
  5. Vykonávanie služby
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user

smadas

Proaktívne a flexibilné riešenie úlohy, priniesla vlastné návrhy, počiatok spoločnosti úspešne splnený. Maximálna snaha aby zákazník bol spokojný.

O predajcovi

Moje meno je Veronika a ako virtuálna asistentka pracujem už viac ako 5 rokov. Medzi moje najväčšie prednosti patrí písanie akýchkoľvek textov (od formálnych profesionálnych textov až po súkromné blogy či správu postov na sociálnych sieťach, vynikám aj v kreatívnom písaní či písaní publikácií). Napriek tomu, že je mojou vášňou hra so slovíčkami, vedľa toho som zdatná aj v grafickom dizajne a v oblasti ľudských zdrojov. Spolupracujem prevažne so zahraničnými klientmi, plynule hovorím v angličtine, preto medzi moje veľmi časté zakázky patrí napríklad tréning zamestnancov a správa pracovných pohovorov. Medzi moje najväčšie záľuby patrí cestovanie, trávenie času s rodinou a právo, ktoré som vyštudovala na Masarykovej univerzite v Brne. Asi najviac hrdá som na svojej zmysel pre detail, kreativitu a včasnosť, vedľa toho viem sľúbiť aj priateľský prístup a ochotu učiť sa :)

aktívne objednávky 1
krajina Česko
jazyk Slovenský
registrácia 4. 7. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 1