placeholder

Kategórie

Ja spravím channelling - anjelský odkaz - formou automatického písma

profile icon
binna
placeholder
placeholder
(221)
offline

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Chanellingu sa venujem od roku 2005 a rada Vám sprostredkujem odpoveď univerzálneho zdroja vedomia na Vašu otázku. Odpoveď prichádza formou automatického písma, odkaz posielam v prepise v textovom dokumente. Môže to byť niekoľko riadkov alebo celá strana textu, to neviem ovplyvniť.

Inštrukcie

V podstate len Vašu čo najkonkrétnejšiu otázku, čo byste radi vedeli a potrebovali v súčasnosti v živote riešiť. Nepotrebujem žiadne osobné údaje. Nie je vhodné sa pýtať na tretiu osobu alebo jej menom bez jej vedomia.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(96)
1 / 20
user

H.Hornakova

Ďakujem veľmi pekne za povzbudivé slova, naozaj to veľmi sedí do mojej situácie

user

gravit

Ďakujem krásne

user

Zoja28

som spokojný

user

natal2

Všetko sedí, ďakujem krásne :)

user

Zoja28

som spokojný

O predajcovi

AKTUÁLNE SOM NA RD, TAK BERIEM IBA MALÉ PRÁCE, ďakujem. Pekný deň prajem. Od roku 2012 sa živím administratívnou podporou pre živnostníkov i menšie firmy. Možno viem v niečom pomôcť aj Vám. Do môjho portfólia patrí napr. správa kont na sociálnych sieťach, adminovanie webových stránok, príprava rôznych textov pre web i sociálne médiá, pomôžem s vymýšľaním obsahu, písaním článkov a podobne. Ďalej ponúkam monitorovanie médií, vyhľadávanie informácií na webe a pod. Som českej národnosti, od r. 2002 žijem na SK, čo využívam ako "2-1" v zákazníckom servise u viacerých klientov - platíš raz, pokryješ dva trhy. :) 20 rokov pôsobím v oblasti zákazníckeho servisu a predaja. Rada sa starám o ľudí a komunikujem s nimi. Ovládam SK,CZ,AJ. Vlastním ženský online magazín. Pre viac informácií a aktuálnu ponuku služieb si prosím pozrite moje inzeráty alebo ma kontaktujte súkromnou správou. Rada Vám pripravím ponuku na mieru. Tu nájdeš môj testimonial: https://www.jaspravim.sk/predavajuci-binna

aktívne objednávky 1
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 13. 7. 2013
hodnotenie 99.10%
predaj 96