placeholder

Kategórie

Umiestnim Váš spätný odkaz v v ženskom online lifestyle magazíne

profile icon
binna
placeholder
placeholder
(221)
offline

Prehľad

Cena7,90 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis


Umiestnim Váš spätný odkaz v stále rastúcom online woman magazíne s mesačnou návštevnosťou 10 - 12 000.

vlastním lifestylový portálo pre ženy. Zameriavame sa najmä na kľúčové oblasti
  • Krása a móda
  • Zdravie a výživa
  • Osobný rozvoj 
  • Prosperita

  • Nezabúdame ani na témy pre tvorivých, cestovanie, podnikanie, spiritualitu a rovnováhu. Zakladáme si na kvalite a osobných skúsenostiach s témami, o ktorých píšeme. Zaujímajú nás aj tie menej tradičné až kontroverzné. 
    Našou typickou čitateľkou je žena vo veku 25 - 44 rokov, zamestnaná či začínajúca podnikať po materskej, vydatá/vo vzťahu, matka malých detí. Zaujíma sa o kozmetiku a módu, primerane sa o seba stará, pozitívne myslí, je otvorená novinkám. Rada šetrí čas a nakupuje cez internet. Je sama sebou a vytvára si svoj vlastný názor. 

    Inštrukcie

    Po objednaní služby Vám zašlem na výber články a témy, do ktorých je možné odkaz umiestniť. odkaz sa umiestňuje doživotne.
    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (48)
    1 / 10
    user

    mareksi

    som spokojný

    user

    Marketing.Specialist

    som spokojný

    user

    Marwell

    som spokojný

    user

    Jurb61

    Som spokojný.

    user

    patiom

    som spokojný

    O predajcovi

    AKTUÁLNE SOM NA RD, TAK BERIEM IBA MALÉ PRÁCE, ďakujem. Pekný deň prajem. Od roku 2012 sa živím administratívnou podporou pre živnostníkov i menšie firmy. Možno viem v niečom pomôcť aj Vám. Do môjho portfólia patrí napr. správa kont na sociálnych sieťach, adminovanie webových stránok, príprava rôznych textov pre web i sociálne médiá, pomôžem s vymýšľaním obsahu, písaním článkov a podobne. Ďalej ponúkam monitorovanie médií, vyhľadávanie informácií na webe a pod. Som českej národnosti, od r. 2002 žijem na SK, čo využívam ako "2-1" v zákazníckom servise u viacerých klientov - platíš raz, pokryješ dva trhy. :) 20 rokov pôsobím v oblasti zákazníckeho servisu a predaja. Rada sa starám o ľudí a komunikujem s nimi. Ovládam SK,CZ,AJ. Vlastním ženský online magazín. Pre viac informácií a aktuálnu ponuku služieb si prosím pozrite moje inzeráty alebo ma kontaktujte súkromnou správou. Rada Vám pripravím ponuku na mieru. Tu nájdeš môj testimonial: https://www.jaspravim.sk/predavajuci-binna

    aktívne objednávky 1
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 13. 7. 2013
    hodnotenie 99.10%
    predaj 48