placeholder

Kategórie

Ja spravím Analýzu kľúčových slov

profile icon
davdi
(15)
offline

Prehľad

Cena20,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis

Chcete zlepšiť svoje pozície vo vyhľadávaní, ale neviete pre aké kľúčové slová optimalizovať váš web? Bez dobrej analýzy kľúčových slov, nie je možné vytvoriť kvalitné SEO, alebo úspešnú kampaň pre platenú reklamu vo vyhľadávaní.

Ponúkam profesionálnu analýzu kľúčových slov s osobným prístupom a marketingovým poradenstvom:

✅ Podrobný zoznam relevantných kľúčových slov.

✅ Analýza kľúčových slov z viacerých zdrojov a podľa rôznych metrík.

✅ Marketingové poradenstvo pre optimálne zacielenie kľúčových slov.

Cena je pre úvodnú stránku webu (pre základne SEO), alebo tri kategórie. Je možno dohodnúť aj cenu na základe individuálnych potrieb menšieho, alebo väčšieho rozsahu analýzy. V prípade záujmu vám rád pomôžem aj s diagnostikov, správou, alebo nastavením SEO na vašom webe či e-shope. 

Inštrukcie

Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte správou.
 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Hľadáte marketingové poradenstvo a odborné rady, ako dosiahnuť úspech vo vašom online podnikaní? Potrebujete pomôcť s SEO optimalizáciou a reklamou na Google? Som Dávid Šingovský, marketingový poradca a špecialista s viac ako desaťročnou praxou v ecommerce. Od služieb zákazníkom až po manažment marketingu, poznám každý aspekt online podnikania. S mojou odbornosťou v oblasti PPC reklamy a SEO optimalizácie, vám pomôžem zlepšiť výkon vášho e-shopu a zvýšiť jeho návštevnosť. Zameriavam sa na Google Ads, reklamu na Facebooku, analýzu kľúčových slov, SEO správu a copywriting. Tiež ponúkam služby správy sociálnych sietí, ako sú Facebook a Instagram, a vytváranie social media stratégií. Okrem toho som k dispozícii pre poradenstvo a školenia v oblasti online marketingu. Mám skúsenosti s prácou na projektoch z grantov a môžem vám pomôcť s marketingovými stratégiami a analýzou Google Analytics a GSC. Ak hľadáte spoľahlivého a skúseného partnera pre svoje online podnikanie, neváhajte ma kontaktovať. Spolu nájdeme najlepšie riešenia pre váš biznis a pomôžeme vám dosiahnuť úspech, ktorý si zaslúžite.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 9. 8. 2014
hodnotenie 86.67%
predaj 0