placeholder

Kategórie

Ja spravím poradenstvo + školenie pre reklamu na Google Ads

profile icon
davdi
(14)
offline

Prehľad

Cena79,00 €
Doručenie do15 dní
Počet
1

Popis

Chcete si sami spravovať reklamu na Google Ads, ale chýbajú vám skúsenosti z praxe? Prípadne máte zamestnanca, ktorý by sa to potreboval v tomto zaučiť?

Ak áno, tak vám rád poradím a podelím sa s vami o moju niekoľkoročnú prax v online reklame a marketingu.

Aký je postup?

1. Úvodný telefonický rozhovor, videohovor, či email, aby sme vedeli určiť vaše ciele a možnosti, ako aj obsah školenia podľa vašich potrieb.

2. Vykonám analýzu vášho účtu na Google Ads (ak ho už máte) a navrhnem stratégiu a prípadné úpravy.

3. Samotné školenie v podobe workshopu cez videohovor, kde spoločne budeme vykonávať nastavenia a úpravy vášho účtu a reklám.

4. Záverečné zhodnotenie a priestor na vaše prípadné otázky.

Cena je za úvodný rozhovor, analýzu a 4 hodiny online školenia. Ak by bolo potrebné venovať tomu viac času, môžem vám pripraviť osobitnú ponuku.

Inštrukcie

Rozvrh školenia si môžeme stanoviť podľa vašich potrieb a vzájomnej dohode. Môže to byť v jeden deň, alebo si môžeme rozdeliť.

Predmetom ponuky je reklama vo vyhľadávacej sieti Google Ads (textová reklama). Ak by ste mali záujem o iné reklamné kanály, tak vám môžem pripraviť inú ponuku.

Ak by ste mali záujem o osobné stretnutie a školenie, k cene je potrebné pripočítať náklady za cestu a prípadne ubytovanie.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Hľadáte marketingové poradenstvo a odborné rady, ako dosiahnuť úspech vo vašom online podnikaní? Potrebujete pomôcť s SEO optimalizáciou a reklamou na Google? Som Dávid Šingovský, marketingový poradca a špecialista s viac ako desaťročnou praxou v ecommerce. Od služieb zákazníkom až po manažment marketingu, poznám každý aspekt online podnikania. S mojou odbornosťou v oblasti PPC reklamy a SEO optimalizácie, vám pomôžem zlepšiť výkon vášho e-shopu a zvýšiť jeho návštevnosť. Zameriavam sa na Google Ads, reklamu na Facebooku, analýzu kľúčových slov, SEO správu a copywriting. Tiež ponúkam služby správy sociálnych sietí, ako sú Facebook a Instagram, a vytváranie social media stratégií. Okrem toho som k dispozícii pre poradenstvo a školenia v oblasti online marketingu. Mám skúsenosti s prácou na projektoch z grantov a môžem vám pomôcť s marketingovými stratégiami a analýzou Google Analytics a GSC. Ak hľadáte spoľahlivého a skúseného partnera pre svoje online podnikanie, neváhajte ma kontaktovať. Spolu nájdeme najlepšie riešenia pre váš biznis a pomôžeme vám dosiahnuť úspech, ktorý si zaslúžite.

aktívne objednávky 1
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 9. 8. 2014
hodnotenie 85.71%
predaj 0