placeholder

Kategórie

Profesionálna korektúra textu

profile icon
Eveen
placeholder
(92)
offline

Prehľad

Cena3,50 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
1,00 €

Popis

Ahoj, rada pomôžem s korektúrou neodborných i odborných textov v slovenskom jazyku. Sú mi blízke oblasti - ekológie, záhradkarčenia, varenia, vegetariánstva, vegánstva, zdravého životného štýlu, prírodnej kozmetiky, zero waste problematiky.

Ponúkam profesionálnu štylistickú aj gramatickú korektúru dodanú v dohodnutom termíne. Referencie od spokojných klientov nájdete v mojom profile.

Formát DOC, DOCX, RTF, XLS – korektúry je možné vykonať aj pomocou sledovania zmien  - nástroj Revízia - a Vy budete vidieť presne, čo som opravila.
 

Cena za 1 normostranu textu (1800 znakov vrátane medzier) je  3,5 €. 

 

Teším sa na spoluprácu!

Inštrukcie

Prosím, pred tým, než vytvoríte objednávku, kontaktujte ma cez správu - pošlite mi text na preklad (doc/pdf/rtf/xls) a termín, v ktorom preklad potrebujete mať hotový. Dohodneme presnú cenu a podrobnosti a Vy objednávku vytvoríte až po našej dohode. Platbu odporúčam platbu cez Paypal/ kartou, ktorá sa pripíše hneď. Ak uhradíte platbu cez bankový prevod, môže nabehnúť o niekoľko a ja až potom dostanem upozornenie o objednávke. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(3)
user

AlexandraKK

som spokojný

user

lds199525

Ďakuejem veľmi pekne za dodanú korektúru. Vypracovanie bolo rychle a splnilo moje očakávania. Ešte raz ďakujem.

user

matus.lasan

Rýchla komunikácia aj dodanie. Kvalitná korektúra a vysvetlené štylistické chyby.

O predajcovi

Ahoj, som vyštudovaná učiteľka anglického jazyka, mám bohaté skúsenosti z prekladov - z a do anglického jazyka, z a do českého jazyka, zaujímajú ma témy z oblasti - ekológie, záhradkarčenia, varenia, vegetariánstva, vegánstva, zdravého životného štýlu, prírodnej kozmetiky, zero waste problematiky. Teším sa na spoluprácu s Vami.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 15. 1. 2019
hodnotenie 100.00%
predaj 3