placeholder

Kategórie

Digitálna úprava fotografií - Štandard

profile icon
Hailiem
placeholder
placeholder
(109)
offline

Prehľad

Cena1,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Vytvorenie kvalitnej a peknej fotografie môžeme rozdeliť na dve činnosti, prvou je samotné fotografovanie a druhou, rovnako dôležitou je ich následná digitálna úprava. Často sa stáva že fotografia vôbec neodzrkadluje to čo sme si predstavovali pri jej fotení, na to aby dostala fotka požadovaný efekt je potrebná práve digitálna úprava. Veľa pekných fotiek z kníh a časopisov by vôbec nevyzerali zaujímavo bez digitálnej úpravy, dokonca by sme niektoré ani nespoznali pred úpravou. Už aj menšia úprava dokáže urobiť divy a dodať fotke úplne iný zmyseľ.
Ako profesionálna fotografka mám viacročnú prax v oblasti digitálnej úpravy.

Cena zahŕňa štandardnú úpravu fotografie, ktorá zahŕňa napr.: úpravu kontrastu, farieb, ostrosti, optimalizáciu svetlých a tmavých oblastí,  retušovanie menších kozmetických chýb (akné, jazvy, nečistoty...) na základe vašich požiadaviek, prípadne pridanie jemných efektov (svetelné lúče, bokeh).



Cena je za úpravu 1 fotografie. 

Inštrukcie


Budem potrebovať fotografiu/ie ktoré chcete upraviť a vašu predstavu o danej úprave.Možnosti úpravy a výsledná kvalita v prvom rade závisí aj od kvality zhotovenej fotografie. Fotografie, ktoré chcete digitálne upravovať odporúčam fotiť vo formáte RAW (podporujú kvalitnejšie fotoaparáty), lebo daný formát má najlepšie možnosti na úpravu, napr. väčšina ukážkových fotiek je pred úpravou v tomto formáte. 
Úprava je samozrejme možná aj pri klasických formátoch (JPEG, PNG), ale v tom prípade sú možnosti úpravy obmedzené.


Aby sme sa vyhli nedorozumeniam, pred objednávkou mi prosím napíšte.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(64)
1 / 13
user

Lubica367

som spokojný

user

Pavol_Masaryk

som spokojný

user

Wirth

som spokojný

user

xkrajnak

Super, dakujem.

user

Wirth

som spokojný

O predajcovi

Ahojte, roky pracujem ako svadobná fotografka, časom sa moje zameranie rozšírilo na fotografovanie rôzneho typu /napr. produktové fotenie/, súčasne sa zaoberám grafickým dizajnom. Rada sa venujem kreatívnym činnostiam ako kreslenie a maľovanie, ktoré aktívne využívam aj pri grafickej tvorbe. Vytváram jedinečné grafické motívy z ručne maľovaných elementov, ktoré sú použiteľné ako dekorácia na svadobné alebo iné oznámenia, vizitky, obaly produktov alebo vzor na textilné výrobky. Ak vás zaujal niektorý z mojich inzerátov alebo máte špeciálnu požiadavku s grafickým zameraním či iné otázky, neváhajte a kontaktujte ma. Komunikácia v jazykoch: Slovenský, English, Magyar

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 2. 10. 2017
hodnotenie 100.00%
predaj 64