placeholder

Kategórie

Návrh vizitky podľa vašich požiadaviek

profile icon
Hailiem
placeholder
placeholder
(109)
offline

Prehľad

Cena19,90 €
Doručenie do7 dní
Počet
1
Dodatočné služby
7,00 €

Popis


Vizitka je jednou z najjednoduchších marketingových nástrojov, veľa sa hovorí o tom aká je dôležitá, mala by osloviť a zaujať... Či si kvôli vizitke klient vyberie práve vašu firmu je asi individuálne, záleží od zmýšlania konkrétného človeka. Faktom však je že vizitka by mala byť oku ľahodiaca, ak sa ľuďom páči lahšie si zapamätajú vašu firmu. Okrem toho by mala charakterizovať vašu činnosť a čo je najhľavnejšie, musí obsahovať kontaktné údaje na vás, kedže to je základnou funkciou vizitky.

-----------------------------------
Cena zahŕňa:
Vytvorenie návrhu vo viacerých variáciách (maximálne 3) z ktorích si vyberiete tú ktorá sa vám páči najviac. Následne môžete požiadať o 5 dodatočných úprav v cene objednávky.


Konečný dizajn dodám v rôznych formátoch podľa požiadavky.
Vizitka môže byť jednostranná aj obojstranná.
-----------------------------------


Ak máte záujem o vytvorenie kompletnej firemnej identity, kontaktujte ma a vytvorím cenovú ponuku prispôsobenú vašim požiadavkám. 

Inštrukcie

Budem potrebovať detailný popis o tom ako si vizitku predstavujete. 
Logo, grafiku, fotku prípadne iné grafické prvky ktoré chcete mať na vizitke.
Text a jeho rozloženie na vizitke.



phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahojte, roky pracujem ako svadobná fotografka, časom sa moje zameranie rozšírilo na fotografovanie rôzneho typu /napr. produktové fotenie/, súčasne sa zaoberám grafickým dizajnom. Rada sa venujem kreatívnym činnostiam ako kreslenie a maľovanie, ktoré aktívne využívam aj pri grafickej tvorbe. Vytváram jedinečné grafické motívy z ručne maľovaných elementov, ktoré sú použiteľné ako dekorácia na svadobné alebo iné oznámenia, vizitky, obaly produktov alebo vzor na textilné výrobky. Ak vás zaujal niektorý z mojich inzerátov alebo máte špeciálnu požiadavku s grafickým zameraním či iné otázky, neváhajte a kontaktujte ma. Komunikácia v jazykoch: Slovenský, English, Magyar

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 2. 10. 2017
hodnotenie 100.00%
predaj 0