placeholder

Kategórie

Profesionálna úprava fotografií

profile icon
Hailiem
placeholder
placeholder
(109)
offline

Prehľad

Cena3,50 €
Doručenie do5 dní
Počet
1

Popis

Ako profesionálna fotografka mám bohaté skúsenosti v oblasti digitálnej úpravy fotografií.
Táto služba zahŕňa komplexnú úpravu fotografie, jej vyšperkovanie na profesionálnu úroveň aby bola použiteľná na akékoľvek reklamné účely, podľa požiadaviek zákazníka.

V cene je napr. komplexné doladenie svetelných a farebných tónov, zmenu farieb objektov, orezanie, vyretušovanie menších objektov na fotografii, kompletná optimalizácia pleti (úprava farby pleti, vyretušovanie rôznych vizuálnych chýb na pleti a pod.), pridanie rôznych efektov (svetelné lúče, bokeh), zaostrenie podľa možnosti, rozostrenie určitej oblasti na fotke.


Cena je za jednu fotografiu, v prípade väčšieho množstva zľava istá. Množstvom sa zvyšuje aj hodnota zľavy. 

Inštrukcie


Výsledná kvalita do veľkej miery závisí od kvality vyhotovenej fotky, takže pri takejto úprave je v prvom rade potrebné aby bola fotka čo najkvalitnejšia. Pre dosiahnutie najlepšieho výsledku, doporučujem aby bola fotografia fotená vo formáte RAW (.cr2 .nef .pef atď.), ale nie je podmienkou. 

Okrem toho budem potrebovať presný popis vašich požiadaviek, hlavne aký by mal byť výsledný efekt fotografie.


Aby sme sa vyhli nedorozumeniam, pred objednávkou mi prosím napíšte.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(4)
user

romco.hladky

Rychla komunikacia a skvělo odvedena praca

user

adrian_l

som spokojný

user

adrian_l

som spokojný

user

adrian_l

som spokojný

O predajcovi

Ahojte, roky pracujem ako svadobná fotografka, časom sa moje zameranie rozšírilo na fotografovanie rôzneho typu /napr. produktové fotenie/, súčasne sa zaoberám grafickým dizajnom. Rada sa venujem kreatívnym činnostiam ako kreslenie a maľovanie, ktoré aktívne využívam aj pri grafickej tvorbe. Vytváram jedinečné grafické motívy z ručne maľovaných elementov, ktoré sú použiteľné ako dekorácia na svadobné alebo iné oznámenia, vizitky, obaly produktov alebo vzor na textilné výrobky. Ak vás zaujal niektorý z mojich inzerátov alebo máte špeciálnu požiadavku s grafickým zameraním či iné otázky, neváhajte a kontaktujte ma. Komunikácia v jazykoch: Slovenský, English, Magyar

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 2. 10. 2017
hodnotenie 100.00%
predaj 4