placeholder

Kategórie

Logo - na objednávku

profile icon
Hailiem
placeholder
placeholder
(109)
offline

Prehľad

Cena49,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1
Dodatočné služby
10,00 €

Popis

Ak ešte nemáte logo pre svoju podnikateľskú činnosť, webstránku, klub alebo inú činnosť tak ma kontaktujte a spoločnými silami vytvoríme logo, ktoré bude najlepšie charakterizovať a reprezentovať vašu činnosť prípadne vašu osobu. 
V cene je vytvorenie maximálne 3 návrhov z ktorých si jeden vyberiete a následne môžete požiadať o 5 dodatočných úprav. 
Z vybraného návrhu vytvorím podľa požiadavky farebnú verziu, čiernobielu verziu, verziu s priehľadným pozadím, vodoznak/piktogram.

Logo dodám v rôznych formátoch podľa požiadavky.


Ak máte záujem o vytvorenie kompletnej firemnej identity, kontaktujte ma a vytvorím cenovú ponuku prispôsobenú vašim požiadavkám. 

Inštrukcie

Na to aby som vedela splniť vašu požiadavku potrebujem od vás čo najviac potrebných informácií na základe ktorých získám predstavu o tom aké logo chcete. 
Čo je hlavné, mali by ste mať aspoň akú takú predstavu o tom čo by malo najviac vystihovať a približne v akom štýle by malo byť. 
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(2)
user
trumpet.ak
som spokojný
user
Stranak.Michal
som spokojný

O predajcovi

Ahojte, roky pracujem ako svadobná fotografka, časom sa moje zameranie rozšírilo na fotografovanie rôzneho typu /napr. produktové fotenie/, súčasne sa zaoberám grafickým dizajnom. Rada sa venujem kreatívnym činnostiam ako kreslenie a maľovanie, ktoré aktívne využívam aj pri grafickej tvorbe. Vytváram jedinečné grafické motívy z ručne maľovaných elementov, ktoré sú použiteľné ako dekorácia na svadobné alebo iné oznámenia, vizitky, obaly produktov alebo vzor na textilné výrobky. Ak vás zaujal niektorý z mojich inzerátov alebo máte špeciálnu požiadavku s grafickým zameraním či iné otázky, neváhajte a kontaktujte ma. Komunikácia v jazykoch: Slovenský, English, Magyar

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 2. 10. 2017
hodnotenie 100.00%
predaj 2