Ja spravím prevádzkový poriadok pre prevádzku sauny
Prehľad
Vypracujem profesionálny prevádzkový poriadok spracovaný podľa Vyhlášky MZ SR č. 554/2007 Z. z. o podrobnostiach a požiadavkách na zariadenia starostlivosti o ľudské telo.
Inštrukcie
Identifikačné údaje prevádzkovateľa
Druh a spôsob poskytovania služieb,
Podmienky prevádzky a zásady ochrany zdravia zákazníkov a zamestnancov
Spôsob skladovania a manipulácie s bielizňou
Frekvencia upratovania
Spôsob nakladania s odpadom
O predajcovi
Ahojte, ponúkam profesionálne služby v oblasti správnej výrobnej praxe, sanitačného poriadku. Tomuto odboru sa venujem profesionálne 7 rokov. Ponúkam vypracovanie kompletnej dokumentácie nielen pre Gastro sektor, ale aj pre iné prevádzky. Biznis plánom sa venujem 12 rokov a ponúkam biznis plány nielen pre UPSVaR, ale aj pre Cudzineckú políciu, sro, a.s., pre dobrovoľných platcov DPH a pod. Teším sa na spoluprácu :)
Inzeráty od hixar86
:no_upscale():quality(90)/9a/17/689a179c860dc5bc2266b9181903186815bec325.jpg)
Ja spravím prezentáciu v PowerPointe
Pracujem s certifikovaným programom.
:no_upscale():quality(90)/9a/17/689a179c860dc5bc2266b9181903186815bec325.jpg)
Ja spravím prezentáciu v PowerPointe
:no_upscale():quality(90)/71/69/7d716936e06a6ae6440cd18863a6cbf446c9abfd.jpg)
Ja spravím HACCP projekt na Vašu prevádzku
HACCP je systém kontrolných (rozhodujúcich) kritických bodov, ktorý zabezpečuje zavedením preventívnych opatrení, že sa ku konečnému spotrebiteľovi dostanú zdravotne neškodné potraviny – t.j. pomáha zaručovať bezpečnosť potravín.
H – hazard – riziko, nebezpečenstvo, ohrozenie
A – analysis – analýza, zistenie, preskúmanie
C – critical – kritický
C – control – rozhodujúci, kontrolný
P – points – body
Vypracujem na mieru dokumentáciu HACCP ktorá bude obsahovať:
1. Príručka HACCP
2. Hygienicko - sanitačný poriadok
3. Prevádzkový poriadok
:no_upscale():quality(90)/71/69/7d716936e06a6ae6440cd18863a6cbf446c9abfd.jpg)
Ja spravím HACCP projekt na Vašu prevádzku
Podobné inzeráty
:no_upscale():quality(90)/37/dc/1537dc5a510804f2b6241a311b90212b24fc2682.jpg)
Ja spravím podporu pri umiestnení výživového doplnku / potraviny na trh Slovenskej republiky
Pomôžem Vám umiestniť výrobky na trh v SR.
Komplexne pre Vás zabezpečim :
- vypracovanie oznamovacích povinností na UVZ SR
- overenie a posúdenie vypracovaných etikiet v súlade s legislatívou
- pomôžem pri riešení výsledkov štátnych kontrol na produkty, ktoré boli uvedené na trh (po dobu 1 roka od objednania služby)
:no_upscale():quality(90)/37/dc/1537dc5a510804f2b6241a311b90212b24fc2682.jpg)
Ja spravím podporu pri umiestnení výživového doplnku / potraviny na trh Slovenskej republiky
:no_upscale():quality(90)/61/f7/3e61f76a570f1740a0fa141d6c97fd702dd68f4d.jpg)
Ja spravím helpdesk poradcu pre váš eshop či portál, zvýšte svoj zisk
Zvýšte svoj zisk ...V mnohých firmách už prišli na to, že aktívna komunikácia s vašim zákazníkom a pro aktívny prístup zvyšuje zisky. Vyskúšajte to aj vy :)
:no_upscale():quality(90)/61/f7/3e61f76a570f1740a0fa141d6c97fd702dd68f4d.jpg)
Ja spravím helpdesk poradcu pre váš eshop či portál, zvýšte svoj zisk
:no_upscale():quality(90)/63/0a/cb630a22cdb728ea3a73282b34a24ecf98a78d5b.jpg)
Otvorenie novej gastroprevádzky
Podrobná technicko-obchodno-legislatívna analýza pre spustenie novej gastroprevádzky (reštaurácie, bufety, bary, fast foody, bagetérie, grily, ambulantné predajne a pod.). Materiál bude spracovaný za účelom schválenia príslušným Regionálnym úradom verejného zdravotníctva (hygienou).
Obsah analýzy:
1. Prehľad legislatívy
2. Technické požiadavky pre novootvárané prevádzky
3. Povinnosti prevadzkovateľa a akým úradom je potrebné nahlasiť činnosť prevádzky.
4. Rozdiely medzi kamennou "prevádzkou" a dočasným stánkovým predajom
5. Rozdiely medzi prevádzkami z pohľadu sortimentu (fast food, pizza, grill,indoorovy stánok v obchodnom centre, stánok pred obchodným centrom - fast food s rozvozom)
:no_upscale():quality(90)/63/0a/cb630a22cdb728ea3a73282b34a24ecf98a78d5b.jpg)
Otvorenie novej gastroprevádzky
:no_upscale():quality(90)/f5/72/42f5726420ced10a55717f8d1a0d152bce35accb.jpg)
Ako otvoriť a zlegalizovať Vašu novú prevádzku
Na aké úrady nesmiete zabudnúť pri začatí činnosti, aké žiadosti, aké povolenia/potvrdenia, oznámenia je potrebné vybaviť?
:no_upscale():quality(90)/f5/72/42f5726420ced10a55717f8d1a0d152bce35accb.jpg)
Ako otvoriť a zlegalizovať Vašu novú prevádzku
:no_upscale():quality(90)/9f/ad/159fada1488936559f104d645ea0d10cf1fef235.jpg)
Vypracujem projekt HACCP na Vašu prevádzku
:no_upscale():quality(90)/9f/ad/159fada1488936559f104d645ea0d10cf1fef235.jpg)
Vypracujem projekt HACCP na Vašu prevádzku
:no_upscale():quality(90)/1d/5f/5e1d5f2655cdeb8f9143c56c27769133711a98e2.jpg)
Ja spravím sanitačný program na Vašu prevádzku
:no_upscale():quality(90)/1d/5f/5e1d5f2655cdeb8f9143c56c27769133711a98e2.jpg)