placeholder

Kategórie

Ja spravím špecifickú na mieru ušitú automatickú tabuľku vhodnú pre každé odvetvie

profile icon
IngPatrik
placeholder
(52)
offline

Prehľad

Cena20,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis

Pracujem s excelom na denno-dennej báze a som viac než zručný s ním. Excel ako nástroj by nám mal pomáhať a nie sťažovať prácu. Ak nechcete tráviť dlhé hodiny s úlohou v exceli, ktorá vie byť zvládnuta v kratšom čase neváhajte napísať.

Viem vytvárať špecifické funkcie, tabuľky, grafy, zložité vzorce, ktoré vyhodnocujú sumy na základe vopred určených kritérií a mnoho ďaľšieho, čo je možné použiť v každom jednom odvetví. Fotografia je náčrt pre zákazku môjho klienta z odvetvia logistiky (išlo o plánovanie ceny pre prepravu na základe viacerých kritérií)

V prípade, že máte záujem o zjednoduchšenie procesov u vás vo firme či v podnikaní, alebo na súkromné účely neváhajte napísať. Viem pracovať aj s grafmi, tabuľkami, prezentáciami a mnoho iného.

Cena je za konzultáciu k problému a jednemu náčrtu.  

Inštrukcie

  1. inštrukcie k problému v Exceli
  2. Termín dodania 
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(3)
user
AndyHolo
som spokojný
user
AndyHolo
Služby mi poskytli maximálnu spokojnosť. Profesionálna a rýchla komunikácia, starostlivosť o detaily a práca včas viedli k vynikajúcim výsledkom. TOP!
user
MonikaMat
Super, úžasná a profesionálna práca, výborná komunikácia 100% spokojnosť

O predajcovi

Som vyštudovaný Inžinier z ekonómie a pracujem v medzinárodnej firme. Mam veľa zručností najmä čo sa týka Excelu,Wordu,Wordrepssu,marketingu a veľa iných. Mám štátnice z administratívy a korešpondencie. Viem spracovávať data a dať im finálnu podobu aby aj laik dokázal čítať z komplexných dát. Každú objednávku sa snažím spraviť čo najskôr (do 1-2 dní) aby sme mali v prípade Vašich pripomienok čas to aj zapracovať. Pred doručením objednávky vždy posielam najprv náčrt.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 23. 1. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 3