placeholder

Kategórie

Tlač kníh od jedného kusa

Prehľad

Cena5,00 €
Doručenie do7 dní
Poštovné3,50 €
Počet(10 na sklade)
1

Popis

Chceš vydať vlastnú knihu ale na začiatok iba zopár kusov? U nás je to možné. Tlačíme knihy od jedného kusa. Stačí zaslať podklady. Pokiaľ nemáš grafiku pre knihu, radi Ti upravíme text a obálku podľa Tvojich požiadaviek.

Cena sa môže líšiť podľa toho či máš knihu už upravenú alebo nie. Rovnako od farebnosti alebo od rozsiahlejšieho textu. Momentálne 500 stranová kniha A5 bez obrázkov by Ťa u nás vyšla na 15€

Za 5€ Ti vytlačíme 200 stranovú knihu bez obrázkov v textovom prevedení. Zlepíme a dáme obálku. 

Zaoberáme sa zatiaľ V2 technikou ( to je lepená väzba. )

Neváhaj a daj o sebe vedieť nech Tvoj obsah uvidí Tvoje okolie.

Inštrukcie

Stačí napísať, daj o svojom obsahu vedieť okoliu.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj, pracujem ako virtuálna asistentka. Pomáham stredným a malým podnikateľom budovať ich značku na internete. Spravujem sociálne siete ako Facebook, Instagram atď. Vytváram rôzne logá aj animované. Vytváram dizajn pre web. A spravujem webové stránky a e-shopy. Venujem sa 3D modelovaniu, interiérových dizajnov, architektúry a iných modelov. Fotografujem, a vytváram videá. Strihám videá podľa požiadaviek. Som flexibilný človek, ktorý sa rýchlo učí a baví ho niečo stále tvoriť. Novú vec čo som pridala do svojho portfólia sú animované videá. V minulosti som sa zaoberala maľbou a kresbou na papier, ale pracujem aj s tabletom. Ja sa teším na každú spoluprácu s ľuďmi. Pozdravujem ťa.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 14. 2. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0