placeholder

Kategórie

Stories pre Vaše Sociálne Siete

profile icon
katariiinkaa
(9)
offline

Prehľad

Cena100,00 €
Doručenie do14 dní
Počet
1

Popis

Ahoj! Ak túžiš po zaujímavom obsahu pre svoje sociálne siete a chceš osloviť svojich sledovateľov špeciálnym spôsobom, som tu, aby som ti s tým pomohla! Ponúkam ti moje schopnosti v tvorbe stories, ktoré ti pomôžu vytvoriť zvýšenú interakciu a angažovanosť tvojej cieľovej skupiny.

Čo ti môžem ponúknuť:

  • Kreatívne Príbehy: Vytvorím pre teba kreatívne a originálne príbehy, ktoré zaujmú a zanechajú dojem.
  • Obsah, Ktorý Vyčnieva: Pomôžem ti vytvoriť obsah, ktorý bude vystupovať spomedzi ostatných a upúta pozornosť tvojich sledovateľov.
  • Prispôsobenie: Tvoje Stories budú prispôsobené tvojim cieľom a hodnotám tvojej značky.
  • Nenechaj svoje sociálne siete len tak stagnovať. S mojimi stories budeš mať vždy obsah, ktorý tvojim sledovateľom zapadne do očí. Kontaktuj ma ešte dnes, a spoločne vytvoríme príbehy, ktoré si tvoja cieľová skupina zamiluje. Tvoja cesta k úspechu na sociálnych sieťach začína práve teraz!

    Cena je stanovená za 2-3 stories každý deň po dobu jedného mesiaca. 

    Inštrukcie

    Definuj Svoje Ciele: Pred začatím spolupráce si jasne stanov, čo očakávaš od našej spolupráce. Môžu to byť konkrétne ciele ako zvýšenie návštevnosti, zlepšenie konverzií, alebo iné mieriteľné výsledky.

    Ujasni Očakávania ohľadom Doby Trvania: Ak máš termíny, ktoré musíme dodržať, daj mi vedieť, aby som mohla plánovať prácu podľa tvojich časových požiadaviek.

    Komunikuj Očakávania: Jasná komunikácia je kľúčová. Uveď mi, ako očakávaš, že budeme komunikovať (e-mail, telefón, online stretnutia) a aké sú tvoje preferované časy na komunikáciu.

    Dodanie Produktov: Ak si prajete, aby sa konkrétne produkty, ktoré vyrábate alebo predávate, objavili vo vašich stories, poskytnite nám potrebné informácie a materiály.

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Predajca nemá vyplnené informácie o sebe.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 11. 5. 2020
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0