placeholder

Kategórie

Skontrolujem a doplním texty a dokumenty

profile icon
Luca
(7)
offline

Prehľad

Cena15,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Chcete sa uistiť, že vaše texty sú bezchybné a pôsobia profesionálne? Ponúkam službu revízie textov, ktorá sa zaoberá gramatikou, štylistikou a správnym jazykovým použitím.

Som pripravená prejsť vaše texty dôkladnou revíziou a zabezpečiť, aby boli bez chýb a gramatických nedostatkov. Budem sa venovať aj štylistike, aby váš text mal plynulý a profesionálny výraz.

Nemusíte sa trápiť s hľadaním gramatických chýb a preklepov vo svojich textoch. S mojou pomocou sa vaše správy, články, prezentácie alebo iné texty stanú jazykovo bezchybnými a atraktívnymi.

Získajte dôveru a rešpekt vašich čitateľov prostredníctvom precíznych a kvalitne spracovaných textov. Kontaktujte ma ešte dnes a dajte mi príležitosť poskytnúť vám revíziu textov, ktorá vám pomôže dosiahnuť profesionálne výsledky.

 

Cena je uvedená za hodinu.

Inštrukcie

Predtým než objednáte službu, prosím, kontaktujte ma.

 

 


 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj! Som virtuálna asistentka špecializujúca sa na administratívne služby a online marketing. Svoje skúsenosti a odbornosť využívam na vytváranie efektívnych riešení, aby ste dosiahli úspech vo vašich podnikateľských aktivitách. Svoju vášeň pre organizáciu a detaily kombinujem s odbornosťou v oblasti správy dokumentov, plánovania a tvorby obsahu. Moja misia je pomáhať vám uvoľniť čas a zamerať sa na rozvoj vášho podnikania. S dlhoročnými skúsenosťami v oblasti administratívy a online marketingu sa snažím poskytovať najlepšie možné služby a dosahovať optimálne výsledky pre mojich klientov. Verím v silu efektívnej komunikácie, spolupráce a prispôsobenia sa individuálnym potrebám každého klienta.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 3. 7. 2023
hodnotenie 100.00%
predaj 0