placeholder

Kategórie

Ja pre Vás napíšem článok o vašom produkte alebo službe

profile icon
MatthewEdo
placeholder
(47)
offline

Prehľad

Cena6,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
5,00 €

Popis


Ponúkam napísanie rôznych druhov textov. Môže sa jednať o článok (aj PR články) pre Vás a Vašu stránku, blog, firmu apod. alebo len krátky text s popisom či zaujímavosťou, aby pritiahol čo najviac ľudí.
 
S písaním článkov mám celkom dobré skúsenosti, bol som externým redaktorom na populárnej stránke kde som písal rôzne druhy krátkych článkov z radov zaujímavostí, histórie a iných. Cudzie mi nie sú takmer žiadne témy od detských hračiek, cez články pre dospelých až po rôzne elektro spotrebiče. 
Moji zákazníci boli vždy spokojný, čo je samozrejme vidieť aj v pozitívnych hodnoteniach v mojom profile a keď bolo potrebné niečo upraviť, nebol s tým problém za čo si ich vážim. Komunikácie je potrebná na oboch stranách, preto je dobré napísať mi a skúsime sa dohodnúť.
 
Cena 6 € je za jednu normostranu (1 800 znakov). Po konzultácií a objednaní viacerých článkov je možná zľava (dohoda na mieru).Budem vďačný za prejavenú dôveru.
 
Dodanie do 24 hodín je + 5 €

Inštrukcie


Tému o ktorej budem písať a samozrejme informácie, ktoré bude treba do textu vložiť, rovnako ako aj KS (Kľúčové slová), prípadne fotky ak to je potrebné.
 
Čas dodania je orientačný a záleží na dohode so mnou a s Vami, SAMOZREJME môže byť KRATŠÍ.
Pre viac informácií mi neváhajte napísať súkromnú správu.
  
Pred tým ako by ste mali záujem o moje služby a objednaním mi prosím Vás napíšte.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(3)
user

Lifort19

Super

user

Lifort19

som spokojný

user

Lifort19

Super

O predajcovi

Som 28 ročný chalan a aktuálne žijem v Brne. Som pracovitý a viem čo chcem! Baví ma písanie, cestovanie, zvieratá, príroda a mnoho ďalšieho. Som veselý, snažím sa riešiť všetko s chladnou hlavou a preto je komunikácia so mnou bezproblémová. Všetko čo ponúkam v mojich inzerátoch robím na 110%, aby boli spokojné obe strany. Ak by Vás niečo zaujímalo alebo Vám nebolo jasné, kľudne mi napíšte a porozprávame sa o tom. Vaše predstavy sa pokúsim premietnuť do reality. Moje hodnotenia hovoria za všetko.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 6. 3. 2015
hodnotenie 97.87%
predaj 3