placeholder

Kategórie

Ja si s Vami budem písať na sociálnych sieťach

profile icon
MatthewEdo
placeholder
(47)
offline

Prehľad

Cena2,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1
Dodatočné služby
2,00 €
4,00 €

Popis

Ak máte pocit, že ste sám, že Vám nič nejde a nedarí sa, je dobré sa vyrozprávať, no niekedy nie je s kým. Ponúkam Vám pomoc! Rád si Vás vypočujem, pomôžem Vám a poradím. Je dôležité, aby ste sa cítili dobre a malý nezdar nemusí znamenať koniec sveta. 

Ak si len nemáte s kým písať, neznamená to žiadny problém a rád si popíšem o filmoch, hudbe, škole, živote, intímnostiach, naozaj o všetkom a o čom budete chcieť a nechcete to rozoberať s rodinou alebo blízkymi z akéhokoľvek dôvodu. Ja Vás nesúdim, všetci sme nejakí a sám viem, že je niekedy dobré si s niekým písať, kto Vás môže pochopiť. 

Nejde o odbornú pomoc od profesionála! 

Cena je daná za jeden deň písania (max 24 hodín s prestávkami), ak máte záujem o dlhšie dopisovanie si, spravíme dohodu na mieru alebo si pridajte dodatočné služby. 

Inštrukcie

Budeme si tykať alebo vykať? 

Na akej sociálnej sieti si budeme písať. Som registrovaný na niekoľkých, ak náhodou máte záujem o nejakú čo mať nebudem, nie je to problém a zaregistrujem sa na ňu.

Ak máte nejaké otázky, neváhajte mi napísať. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som 28 ročný chalan a aktuálne žijem v Brne. Som pracovitý a viem čo chcem! Baví ma písanie, cestovanie, zvieratá, príroda a mnoho ďalšieho. Som veselý, snažím sa riešiť všetko s chladnou hlavou a preto je komunikácia so mnou bezproblémová. Všetko čo ponúkam v mojich inzerátoch robím na 110%, aby boli spokojné obe strany. Ak by Vás niečo zaujímalo alebo Vám nebolo jasné, kľudne mi napíšte a porozprávame sa o tom. Vaše predstavy sa pokúsim premietnuť do reality. Moje hodnotenia hovoria za všetko.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 6. 3. 2015
hodnotenie 97.87%
predaj 0