placeholder

Kategórie

Ja Vám spravím plán prehliadky Londýna na jeden celý deň

profile icon
MatthewEdo
placeholder
(47)
offline

Prehľad

Cena5,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
6,00 €
5,00 €
10,00 €

Popis


Spravím Vám plán prehliadky Londýna na mieru. V Londýne som niekoľkokrát bol, zaujímam sa o cestovanie a rovnako o návštevu významných miest v Európe, ktoré mám veľmi rád a toto mesto k nim rozhodne patrí.


Môžem poskytnúť vlastné nápady, tipy, aby ste sa rozhodne nenudili. Beriem do úvahy zmenu počasia alebo iné náhle problémy či prekvapenia, ktoré sa môžu vyskytnúť. Vo svojom zozname rozhodne nemám len najznámejšie pamiatky mesta, ktoré pozná každý, ale rovnako tam ani nechýbajú - s dôležitými radami ako finančne viete ušetriť. Rovnako rady na internete, ktorým by ste veriť nemali a kde podľa môjho rozboru neušetríte výrazne viac aj keď ponuka je lákavá.

Vyplním Vám Váš voľný čas v prípade, že ste prišli len na pár hodín, deň, dva alebo dokonca týždeň. Približný časový harmonogram so zaujímavosťami a krátkym subjektívnym popisom k jednotlivým atrakciám. Rovnako Vám urobím aj cenové rozpätie jednotlivých vstupov, kde sa dá dobre najesť, prípadne prenocovať pohodlne, komfortne a lacno.

Inštrukcie

Čo vlastne chcete vidieť, či: historické zaujímavosti, bary, len centrum, obchody, kultúru či rôzne iné.

Obdobie a čas kedy tam plánujete ísť kvôli rôznym otváracím časom a aktivitám, ktoré sa dajú robiť (Vianočné trhy, Silvester, Veľká noc a pod.)

A to najdôležitejšie aj Váš cenový strop, ktorý nechcete presiahnuť!
Ja k tomu ešte pripravím mapu mesta (centra), vytvorenú pre Vás s označením trasy prípadne objektov kam pôjdete.

Všetko ostatné si dohodneme cez správy pre lepší komfort a dorozumenie.
Možná je rovnako aj ponuka na mieru s možnosťou dohody. Ak máte záujem o viac ako tri dni (dodatočné služby), napíšte mi a vytvoríme ponuku na mieru.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som 28 ročný chalan a aktuálne žijem v Brne. Som pracovitý a viem čo chcem! Baví ma písanie, cestovanie, zvieratá, príroda a mnoho ďalšieho. Som veselý, snažím sa riešiť všetko s chladnou hlavou a preto je komunikácia so mnou bezproblémová. Všetko čo ponúkam v mojich inzerátoch robím na 110%, aby boli spokojné obe strany. Ak by Vás niečo zaujímalo alebo Vám nebolo jasné, kľudne mi napíšte a porozprávame sa o tom. Vaše predstavy sa pokúsim premietnuť do reality. Moje hodnotenia hovoria za všetko.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 6. 3. 2015
hodnotenie 97.87%
predaj 0