placeholder

Kategórie

Správa sociálnych sietí

profile icon
M_Veron
placeholder
(84)
offline

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do30 dní
Počet
1

Popis

Žijeme v dobe, v ktorej sociálnymi sieťami a internetom prakticky žijeme. Čo nenájdeme na internete, ako keby neexistovalo, preto žiadny biznis už bez sociálnych sietí jednoducho fungovať nemôže. No aj o sociálne siete sa treba starať a venovať im čas, aby plnili svoj účel. Ak máš teda sociálne siete (Facebook, Instagram, LinkedIn), no nemáš čas, ktorý by si im venoval/-a, napíš mi. Postarám sa o pravidelný obsah, obstarám grafickú stránku, odpíšem na správy a ešte spravím niečo naviac, aby sa o tebe dozvedalo stále viac ľudí. Jednoducho sa o tvoje sociálne siete postarám komplexne. ;) 

Cena za moje služby je 10€/príspevok - pokiaľ potrebuješ odo mňa len príspevok a nič viac. Pokiaľ máš záujem o komplexnú starostlivosť o stránku, napíš mi, o čo máš záujem a čo konkrétne potrebuješ a dohodneme si sumu. :) 

Inštrukcie

Napíš mi, o akú stránku sa jedná, aké sú tvoje požiadavky a očakávania a spoločne sa rozhodneme, čo s tým spravíme. :) 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(21)
1 / 5
user

Sashula

som spokojný

user

alexaduri

som spokojný

user

alexaduri

Ďakujem:)

user

MarekMacko

skvelá spolupráca, odporúčam

user

Exporter30

Som spokojný :)

O predajcovi

Moje meno je Veronika a písaniu sa venujem už od základnej školy. Počas strednej školy som si písaním začala zarábať. Popri vysokej škole som pracovala viac ako dva roky v médiách, kde som svoje skúsenosti a znalosti prehlbovala a k písaniu sa pridal aj digitálny marketing, správa sociálnych sietí a grafický dizajn. Digitálnemu marketingu sa venujem teraz už viac ako šesť rokov, mám za sebou niekoľko úspešných spoluprác a výsledkov v súvislosti so správou sociálnych sietí. V posledných dvoch rokoch sa aktívne venujem aj grafike - návrhom loga, pozvánok a oznámení, bannerov, infografík, atď. Za svoje prednosti považujem kreativitu, dochvíľnosť, profesionalitu, spoľahlivosť a tiež znalosť angličtiny. V júni 2022 som ukončila magisterské štúdium v odbore Európske štúdiá, kde som počas celých piatich rokov študovala v angličtine.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 24. 8. 2021
hodnotenie 98.81%
predaj 21