placeholder

Kategórie

Vyniknite s jedinečným obsahom sociálnych sieťach

profile icon
M_Veron
placeholder
(84)
offline

Prehľad

Cena147,00 €
Doručenie do7 dní
Počet
1

Popis

Získajte pútavý obsah, ktorý budú vaši followeri milovať! Ponúkam vám nasledovné služby:

Analýzu vašich followerov: Na základe údajov o vašich followeroch dokážem identifikovať ich potreby a uprednostňovaný typ obsahu.

Tvorba obsahového plánu na 30 dní: Vytvorím pre vás súvislý a konzistentný obsahový plán, ktorý bude obsahovať 8 príspevkov a 2 príbehy, v prípade, že sa nedohodneme na inom počte. 

Príprava príspevkov a príbehov: Na základe obsahového plánu pripravím príspevky a príbehy v dohodnutom objeme, ktoré budú prispôsobené vašim followerom.Tvorba príspevkov a príbehov zahŕňa text, grafiku a výber relevantných hashtagov. 

Vytvorím pre vás obsah, ktorý bude informatívny, zaujímavý a hodnotný pre vašich followerov.

Inštrukcie

Napíšte mi, čomu sa venuje vaša stránka, vaše predstavy o obsahu a pravidlá, ktoré by som mala dodržať pri tvorbe grafiky pre vašu značku. 

Pred vytvorením objednávky ma kontaktujte prostredníctvom správy, aby sme dohodli všetky podrobnosti. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user

MarekMacko

som spokojný

O predajcovi

Moje meno je Veronika a písaniu sa venujem už od základnej školy. Počas strednej školy som si písaním začala zarábať. Popri vysokej škole som pracovala viac ako dva roky v médiách, kde som svoje skúsenosti a znalosti prehlbovala a k písaniu sa pridal aj digitálny marketing, správa sociálnych sietí a grafický dizajn. Digitálnemu marketingu sa venujem teraz už viac ako šesť rokov, mám za sebou niekoľko úspešných spoluprác a výsledkov v súvislosti so správou sociálnych sietí. V posledných dvoch rokoch sa aktívne venujem aj grafike - návrhom loga, pozvánok a oznámení, bannerov, infografík, atď. Za svoje prednosti považujem kreativitu, dochvíľnosť, profesionalitu, spoľahlivosť a tiež znalosť angličtiny. V júni 2022 som ukončila magisterské štúdium v odbore Európske štúdiá, kde som počas celých piatich rokov študovala v angličtine.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 24. 8. 2021
hodnotenie 98.81%
predaj 1