placeholder

Kategórie

PROFESIONÁLNY ŽIVOTOPIS, MOTIVAČNÝ LIST

profile icon
PetrayaVA
placeholder
(11)
offline

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
15,00 €
5,00 €

Popis

Máte dosť nudných životopisov v Word dokumentoch, ktoré sa strácajú v množstve podobných? Je čas na zmenu! Dajte svojmu životopisu nový, moderný a nápaditý šmrnc, ktorý zaujme potenciálnych zamestnávateľov!

S mojou pomocou dostane váš životopis nádej na výrazný dojem u zamestnávateľov. Prečo sa stratiť v mori rovnakých textov, keď môžete mať originálny a zaujímavý životopis, ktorý vás vyníma nad konkurenciu?

Moje služby vám poskytnú moderný životopis, ktorý vyjadruje vašu osobnosť, schopnosti a ambície. Každá sekcia bude šitá na mieru pre vaše profesijné ciele, aby vaša jedinečná hodnota pre zamestnávateľov bola jasne viditeľná.

Nechajte ma byť vašou tajnou zbraňou v boji o vysnívané pracovné miesto. Kontaktujte ma ešte dnes a začnite svoju cestu k úspechu s moderným životopisom, ktorý vás dostane tam, kam chcete! 

 

Inštrukcie

POTREBNÉ PODKLADY:

  • Osobné údaje 
  • Vzdelanie
  • Pracovné skúsenosti 
  • Osobné zručnosti 
  • Profesionálna fotografia
  • Potencionálne zamestnanie  
  • Pred objednaním ma prosím kontaktujte. Teším sa na spoluprácu s Vami. :)

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Volám sa Petra a pracujem ako virtuálna asistentka. Mojim zámerom je odbremeniť Vás od bežných, ale aj náročnejších kancelárskych prác, aby ste sa mohli naplno venovať tým aktivitám, ktoré Vám prinášajú zisk. Špecializujem sa najmä na administratívu v oblasti realitnej činnosti, ale môžete sa na mňa obrátiť s akoukoľvek administratívnou prácou. Dokážem Vám pomôcť s grafikou, či správou sociálnych sietí. Som zodpovedná, rýchlo komunikujem a Vaša spokojnosť je pre mňa prioritou.

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 24. 9. 2020
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0