placeholder

Kategórie

Ja spravím DOKONALÚ PREZENTÁCIU V POWERPOINTE

Prehľad

Cena30,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Viac ako desať rokov sa venujem tvorbe prezentácií a som presvedčený o tom, že vytvorím skvelú prezentáciu aj pre Teba!

Cena 30€ predstavuje sumu za prezentáciu od 1 do 15 slajdov - dokonale upravených a nezabudnuteľných slajdov (MS Office 2021 → .pptx). Slajdy budú personalizované tak, aby sa páčili Tvojim preferenciám - a elegantne kreatívne tak, aby sa páčili mne. Ak potrebuješ zahviezdiť, kombinácia Tvojich preferencií a mojej kreativity Ti to zaručí!

Inštrukcie

Potrebuješ zaujať? Mysli na to, že chceš vytvoriť prezentáciu a nie e-book, čiže čím menej textu, tým lepšia prezentácia! To je moja prvá, z dvoch inštrukcií. A tá druhá? Napíš mi - neexistujú rovnaké inštrukcie pre všetkých - ak Ti mám vytvoriť over-the-top prezentáciu, potrebujem sa dostať do témy.

Priemerný čas dodania prezentácie sú dva až tri dni.

Veľmi sa teším na spoluprácu! S pozdravom, Jakub.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj, volám sa Jakub, som akvizičný kouč a zakladateľ digitálnych vzdelávacích kanálov jimmy's tutorials. Viac ako desať rokov pracujem v banke a za to obdobie som vytvoril 100+ prezentácií. Stovky slajdov prezentovaných pre kolegov, riaditeľov pobočiek, členov boardu našej banky, či študentov v rámci pozdvihnutia finančnej gramotnosti. Som presvedčený, že moje skúsenosti Ti môžu pomocť a že inovatívne prezentácie, ktoré tvorím, sa dokážeš naučiť tvoriť aj Ty! Veľmi sa teším na spoluprácu a prajem Ti krásny deň! S pozdravom, Jakub/Jimmy :)

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 15. 10. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0