placeholder

Kategórie

ohlásenie živnosti

profile icon
safemark
offline

Prehľad

Cena30,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Výhodou našich služieb je, že celý proces je zabezpečovaný advokátmi, ktorí majú oprávnenie na poskytovanie právnych služieb v plnom rozsahu. Práve to je zárukou profesionality, čím sa odlišujeme od iných subjektov poskytujúcich obdobné služby. V prípade, že budete mať počas podnikania akékoľvek otázky súvisiace s podnikaním, zabezpečíme Vám kvalitné poradenstvo za zvýhodnené ceny.

Vieme pre Vás zabezpečiť taktiež zmeny v živnostenskom oprávnení ako aj pozastavenie živnosti.

Inštrukcie

Budeme od Vás potrebovať Vaše meno, priezvisko, dátum narodenia, rodné číslo, ako sa bude volať Vaša živnosť a aké typ podnikania plánujete vykonávať. V prípade, že zistíme, že plánujete vykonávať viazanú alebo remeselnú živnosť, budeme potrebovať aj osvedčenia o spôsobilosti napríklad doklad o ukončení vyžadovaného vzdelania, príp. doklad o vykonávaní odbornej praxe. Ak takýmito nedisponujete, budeme potrebovať aj doklady zodpovedného zástupcu.

Pripravíme Vám plnú moc na podpis (nie je potrebné overenie u notára) a všetko ostatné nechajte na nás.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

poskytujeme kvalitné a overené služby súvisiace s registráciou ochranných známok na Slovensku ako aj v zahraničí (EÚ). Všetky dokumenty sú vypracovávané v spolupráci s renomovanými advokátmi oprávnenými poskytovať právne služby v súlade so zákonom o advokácii

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 25. 10. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0