placeholder

Kategórie

Ja zvýšim hodnotenie domény vašej webovej stránky na Moz Domain Authority DA 20 plus

profile icon
SEO.VIP
placeholder
placeholder
placeholder
(65)
offline

Prehľad

Cena90,00 €
Doručenie do31 dní
Počet
1
Dodatočné služby
90,00 €
180,00 €

Popis

Čo je to Domain Authority (DA)?

Autorita domény (DA) bola vyvinutá spoločnosťou MOZ ako skóre hodnotenia, ktoré predpovedá, ako silná je vaša webová stránka alebo e-shop na stránke s výsledkami vyhľadávania (SERP). Je to ukazovateľ vašej schopnosti umiestniť sa vo vyhľadávaní. Hodnotenie autority domény sa pohybuje na stupnici od 1 do 100, pričom 100 je maximálna hodnota hodnotenia. 

Keďže vyhľadávače neustále upravujú a zdokonaľujú svoje algoritmy, vplyv a váhy jednotlivých faktorov sa môžu časom meniť. Je dôležité si uvedomiť, že práca a investície do autority domény sa oplatia. Dodržiavajte pravidlá a starajte sa o svoje webové stránky, aktívne pracujte na získavaní ďalších kvalitných odkazov

Inštrukcie

Špecifikácia ponuky:  

  • Prispôsobené najnovšiemu Google algoritmu!
  • “White Hat” práca
  • Unikátna dlhodobá SEO stratégia
  • Čo dostanete?

  • Kontrolu aktuálneho DA Domain Authority ratingu PRED dodaním služby a jeho porovnanie s ratingom PO dodaní služby! - 100%-ná garancia výsledku - DA 20+ až 40+ podľa zakúpeného balíka (viď. dodatočné služby)
  • Vyššie pozície vo vyhľadávačoch
  • Primeraný počet kvalitných trvalých Dofollow spätných odkazov zo stránok s vysokým DA ratingom
  • Zaručená indexácia Google!
  • Inštrukcie:

    Link na webovú stránku

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (24)
    1 / 5
    user

    henk1

    som spokojný

    user

    skalk

    som spokojný

    user

    momoslav

    som spokojný

    user

    RP1979

    som spokojný

    user

    MatejK99

    S dokončenou službou som nadmieru spokojný.

    O predajcovi

    Sme tím odborníkov špecializujúcich sa na aplikáciu spätných odkazov, s cieľom zvýšiť hodnotenie Domain Authority (DA), Domain Rating (DR) a Trust Flow (TF) webových stránok. S viac ako 9-ročnými skúsenosťami v oblasti digitálneho marketingu, sme sa venovali hĺbkovému štúdiu a implementácii najúčinnejších stratégií v budovaní kvalitných spätných odkazov. Naše služby sú výsledkom dlhoročného výskumu a praxe v oblasti budovania spätných odkazov, a naším cieľom je poskytnúť najvyššiu možnú kvalitu v tejto špecializovanej oblasti. Veríme, že silné a kvalitné spätné odkazy sú kľúčové pre zvýšenie hodnotenia a dôveryhodnosti webových stránok v očiach vyhľadávačov, a sme odhodlaní ponúknuť našim klientom služby, ktoré tieto ciele nielen splnia, ale aj prekonajú. Naším poslaním je stať sa top firmou na trhu v oblasti aplikovania spätných odkazov. Zameriavame sa na detailné porozumenie najnovších zmien v algoritmoch vyhľadávačov, aby sme našim klientom zaručili maximálny účinok našich služieb. Sme hrdí na naše dosiahnuté výsledky a dlhodobé partnerstvá s našimi klientmi, ktoré sú dôkazom našej odbornosti a odhodlania poskytovať služby najvyššej kvality. Pracujeme s vášňou a odhodlaním, aby sme každému klientovi priniesli merateľné výsledky a podporili ich úspech v online svete.

    aktívne objednávky 1
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 16. 11. 2022
    hodnotenie 100.00%
    predaj 24