placeholder

Kategórie

Spätné odkazy pre zvýšenie Domain Ratingu na DR20

profile icon
SEO.VIP
placeholder
placeholder
placeholder
(65)
offline

Prehľad

Cena80,00 €
Doručenie do21 dní
Počet
1
Dodatočné služby
60,00 €
120,00 €
220,00 €
320,00 €

Popis

Ponúkame kvalitné trvalé spätné odkazy s vysokým DR ratingom. A čo je to vlastne Domain Rating (DR)? Je to hodnotenie domény alebo po anglicky Domain Rating (DR), ukazujúce silu domény od spoločnosti Ahrefs. Je to číslo od 0-100. Odzrkadľuje kvalitu doménového profilu spätných odkazov webovej stránky v porovnaní s ostatnými doménami v databáze Ahrefs.

Prečo je Domain Rating dôležité pre SEO?

Sila domény a kvalitné spätné odkazy sú stále v TOP 3 faktoroch SEO. Čím viac kvalitných spätných odkazov, tým lepšie hodnotenie v Google.

 

Špecifikácia ponuky:  

  • Dofollow vysokokvalitné a trvalé spätné odkazy
  • Prispôsobené najnovšiemu Google algoritmu!
  • “White Hat” práca
  •  

    Čo dostanete?

  • Kontrolu aktuálneho DR Ahrefs ratingu PRED dodaním služby a jeho porovnanie s ratingom PO dodaní služby! - 100%-ná garancia výsledku - dôkaz DR ratingu (obrázok z Ahrefs) - DR 20 až 60 podľa zakúpeného balíka (viď. dodatočné služby)
  • Všetky spätné odkazy z webových stránok DR50+
  • Zaručená indexácia Google
  • Inštrukcie

    Link na webovú stránku

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (4)
    user

    Jozef_wfr

    som spokojný

    user

    MatusCerveny

    som spokojný

    user

    vodas23

    Perfektne, veľká spokojnosť...

    user

    momoslav

    som spokojný

    O predajcovi

    Sme tím odborníkov špecializujúcich sa na aplikáciu spätných odkazov, s cieľom zvýšiť hodnotenie Domain Authority (DA), Domain Rating (DR) a Trust Flow (TF) webových stránok. S viac ako 9-ročnými skúsenosťami v oblasti digitálneho marketingu, sme sa venovali hĺbkovému štúdiu a implementácii najúčinnejších stratégií v budovaní kvalitných spätných odkazov. Naše služby sú výsledkom dlhoročného výskumu a praxe v oblasti budovania spätných odkazov, a naším cieľom je poskytnúť najvyššiu možnú kvalitu v tejto špecializovanej oblasti. Veríme, že silné a kvalitné spätné odkazy sú kľúčové pre zvýšenie hodnotenia a dôveryhodnosti webových stránok v očiach vyhľadávačov, a sme odhodlaní ponúknuť našim klientom služby, ktoré tieto ciele nielen splnia, ale aj prekonajú. Naším poslaním je stať sa top firmou na trhu v oblasti aplikovania spätných odkazov. Zameriavame sa na detailné porozumenie najnovších zmien v algoritmoch vyhľadávačov, aby sme našim klientom zaručili maximálny účinok našich služieb. Sme hrdí na naše dosiahnuté výsledky a dlhodobé partnerstvá s našimi klientmi, ktoré sú dôkazom našej odbornosti a odhodlania poskytovať služby najvyššej kvality. Pracujeme s vášňou a odhodlaním, aby sme každému klientovi priniesli merateľné výsledky a podporili ich úspech v online svete.

    aktívne objednávky 1
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 16. 11. 2022
    hodnotenie 100.00%
    predaj 4