placeholder

Kategórie

EÚ vyhlásenie o zhode

Prehľad

Cena50,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

EÚ vyhlásenie o zhode je povinný dokument, ktorý musíte vy ako výrobca, alebo váš splnomocnený zástupca, podpísať a vyhlásiť tak, že vaše výrobky spĺňajú požiadavky EÚ. Podpisom tohto vyhlásenia preberáte plnú zodpovednosť za súlad vášho výrobku s platnými právnymi predpismi EÚ. Toto vyhlásenie potrebujete ak idete Váš výrobok dávať certifikovať do nejakej skúšobne kvôli CE

Inštrukcie

Vytvorím pre Vás EÚ vyhlásenie o zhode. Rýchlosť a cena dodania sa bude odvíjať či to chcete v angličtine alebo v slovenčine a ako rýchlo mi dodáte dokumenty ktoré budem od Vás požadovať. Prípadne poradím čo všetko na to potrebujete. 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Dlhoročné skúsenosti v skúšobníctve. Ponúkam vytvorenie Vyhlásenia o zhode alebo analýzy rizík. Ponúkam tvorbu (rozumej - doplnenie už do Vášho existujúceho manuálu, kde Vy už máte napísané ako vaše zariadenie funguje a ako ho obsluhovať) manuálu, podľa aktuálnych technických noriem pre strojné zariadenia (Machinery (MD)) alebo pre prístroje elektrické (Low voltage (LVD)). Viem poradiť prípadné aké normy sa sťahujú na Vaše zariadenie. Viem pomôcť aj čo má Váš štítok zariadenia obsahovať, prípadné ho vytvoriť, Teším sa na spoločnú spoluprácu.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 31. 12. 2020
hodnotenie 0.00%
predaj 0