placeholder

Kategórie

Marketingové poradenstvo - netradičná a efektívna reklama

profile icon
JankaGubalova
placeholder
(7)
offline

Prehľad

Cena59,00 €
Doručenie do30 dní
Počet
1

Popis

V dnešnej dobe, v záplave reklám z každej strany, je "umením" nielen upútať pozornosť zákazníka, ale zabezpečiť i zapamätanie reklamného odkazu.

V podstate sú dve možnosti:

1. opakovanie (tak ako to vidíme napr. v televízii, čo má na zákazníkov v mnohých prípadoch už skôr negatívny dopad, a samozrejme, nie každá firma si takéto opakovanie môže finančne dovoliť),

2. odlišnosť, netradičnosť (napr. v časopise viacero reklamných odkazov s krásnou modelkou alebo šťastne usmiatou rodinkou, miera zapamätania nebude asi veľmi vysoká)

Akú reklamu vymyslieť, aby bola pútavá, efektívna a strategická?

Táto služba pozostáva z komplexného spracovania, od analýzy a spoznania toho, čo má byť propagované (aby mohla byť komunikácia i správne zacielená), po samotný nápad.

Každé jedno takéto riešenie je šité na mieru každej jednej spoločnosti s ohľadom na to, aby bolo možné reklamu zrealizovať s minimálnymi finančnými prostriedkami.


Dohoda na cene možná. Závisí od rozsahu, náročnosti spracovania.

Inštrukcie

- Čo má byť spropagované,
- čo najviac informácií o tom,
- predstava zadávateľa

...a čokoľvek, akákoľvek informácia, ktorá prispeje k úspešnému a kvalitnému výsledku.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Pamätám sa, ako by to bolo včera, keď sa ma po nástupe na strednú školu známy pýtali, čo to vlastne študujem? Na moju odpoveď, „pracovníka marketingu“, sa nechápavo pýtali, „čo to je“? Horšie bolo, že ani ja som nevedela, čo to je... Paradoxne, ďalšie moje kroky v štúdiu na vysokej škole smerovali tiež k marketingu. A takto sa marketing stával aj mojim koníčkom... A tak niet dňa, večera i nočného zaspávania bez stáleho prúdu kreatívnych myšlienok a nápadov :) V praxi sa marketingu venujem už niekoľko rokov. Ako podnikateľ, majiteľ marketingovej agentúry od roku 2013. Pomáham neziskovým organizáciám, začínajúcim podnikateľom, živnostníkom, malým i stredným firmám.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 21. 5. 2014
hodnotenie 100.00%
predaj 0