placeholder

Kategórie

Ja spravím Tvoj životopis

profile icon
Stupik
(17)
offline

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do4 dní
Počet
1
Dodatočné služby
6,00 €
5,00 €

Popis

Ahoj, 

rada Ti pomôžem a vytvorím Tvoj životopis na mieru! Poskytnem všetky štandardy, ktoré by každé skvelé CV malo obsahovať, aby si do práce snov vybrali práve Teba!

Niečo o človeku, ktorý Ti má pomôcť: Mám niekoľkoročné skúsenosti v oblasti ľudských zdrojov, videla som niekoľko stovák, ak nie tisícok životopisov. Všetko, čo robím, robím na 100%. :) 

Cena = 10 eur za dve strany, 15 za tri strany životopisu. Je možná dohoda na cene - kľudne napíš a niečo určite vymyslíme :) 

Inštrukcie

Prosím, najskôr mi napíš súkromnú správu, aby sme si ujasnili všetky podmienky a dohodli sa na požiadavkách, upresneniach a inštrukciách. Nasledovne budem samozrejme potrebovať text / znenie toho, čo potrebuješ vo svojom životopise mať uvedené vo formáte doc, docx.

Potrebujem spísať presné informácie, vzdelanie, certifikáty, pracovné miesta a náplne práce, aktivity, záujmy a všetko ostatné, čo si v CV želáš mať.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(11)
1 / 3
user

Martin.Klima

Uplynul čas dodania, (aj 1 deň - zrýchlené dodanie, aj 4 dni - riadne dodanie) a predávajúci neodpovedal na správy.

user

YasminD.

som spokojný

user

Milka161

som spokojný

user

anetka753951

som spokojný

user

Pepu

som spokojný

O predajcovi

Som absolventka psychológie, ktorá má dostatok času a hlavne chuť pomôcť druhým. Napísala a skontrolovala som desiatky prác, gramatické chyby sú pre mňa hriechom a taktiež zlé zarovnanie, odseky, písmo... Všetko vidím) :) Rada aj tvorím a píšem, čiže viem pomôcť s textami na rôzne témy (esej, referát, projekt, úvaha, prezentácia...). Skúsenosti mám aj s HR, tvorba životopisu a motivačného listu sú pre mňa radosťou). Ak máš čokoľvek, na čo sa nechceš už ani sekundu pozerať, pošli to mne!

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 7. 6. 2021
hodnotenie 94.12%
predaj 11