placeholder

Kategórie

Životopis na mieru

profile icon
Talima
offline

Prehľad

Cena12,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Hľadáš novú prácu, ale nevieš, ako napísať životopis, ktorý by ťa vyzdvihol pred ostatnými uchádzačmi? Chceš mať profesionálny a prispôsobený životopis, ktorý by zaujal potenciálnych zamestnávateľov? Potom si na správnom mieste!

Môžem ti  pomôcť vytvoriť životopis na mieru. Mám k dispozícii rôzne nástroje, ktoré mi umožňujú analyzovať tvoje skúsenosti, zručnosti, vzdelanie a osobné údaje a vytvoriť z nich atraktívny a presvedčivý dokument. 

 

Inštrukcie

Ak máš záujem o moje služby, stačí, že mi pošleš svoje kontaktné údaje, oblasť, v ktorej hľadáš prácu, a aký typ životopisu by si chcel(a) mať. Ja sa ti ozvem čo najskôr a spoločne začneme pracovať na tvojom životopise na mieru. Nechaj ma, aby som ti pomohol dosiahnuť tvoje profesionálne ciele. 

Teším sa na tvoju odpoveď. Tvoja osobná asistentka.

Pred objednaním, kontaktuj ma prosím.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

…virtuálnou asistentkou som sa rozhodla stať po tom, čo mi klasické zamestnanie neumožnilo dostatočne a v plnej miere realizovať sa a necítila som sa dostatočne ohodnotená. Touto cestou chcem pomôcť ľuďom, podnikateľom, firmám a veľmi zaneprázdneným manažérom ušetriť si svoj čas a peniaze pre seba, rodinu a svoje koníčky. Pretože nepoznám podnikateľa, ktorý by sa nepotešil hodinám voľného času navyše. Môže ich tráviť kdekoľvek, akokoľvek a s kýmkoľvek. Spoločne predchádzame vzniku vyhorenia, a tým ľudom pomáham získať navyše najvzácnejšiu neobnoviteľnú komoditu a tou je čas. Pomôžem vám s úlohami, na ktoré nemáte dostatočné zručnosti, neostáva vám na ne čas, nejdú, alebo sa vám skrátka do toho nechce.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 19. 11. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0