placeholder

Kategórie

Lean - Nadstavenie Základného vizuálneho managementu

profile icon
Zopinko
offline

Prehľad

Cena600,00 €
Doručenie do14 dní
Počet
1

Popis

Nadstavenie Základného vizuálneho managementu vo vašej spoločnosti podľa potreby. Kaskádovanie levelov vizuálneho managementu, pochopenie metrík, nadstavenie KPI, nadstavenie Tier Boardov.

Inštrukcie

Po zakúpení prebehne online stretnutie, kde mi zadefinujete účel vizuálneho managementu, popíšete spoločnosť a spolu ho nadstavíme.  

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Lean Six Sigma Green Belt ICG Pomáham firmám dosiahnuť ich ciele a zlepšiť ich výsledky. Mám viac ako 10-ročné skúsenosti s implementáciou Lean princípov a metód v rôznych odvetviach. Moje služby: Lean diagnostika Implementácia Lean Koučovanie tímov Vedenie Lean projektov Benefity pre klienta: Zvýšená efektivita a produktivita Zníženie nákladov Zvýšená ziskovosť Zlepšenie kvality Zvýšená spokojnosť zákazníkov Lepšia morálka zamestnancov Prečo si vybrať mňa? Som vášnivý zástanca Lean filozofie a verím, že Lean môže priniesť pozitívne zmeny do každej firmy. Mám rozsiahle znalosti a skúsenosti s rôznymi Lean nástrojmi a technikami. Mám skúsenosti s vedením Lean projektov a s koučovaním tímov. Som odhodlaný pomáhať firmám dosiahnuť ich ciele a zlepšiť ich výsledky.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 2. 4. 2024
hodnotenie 0.00%
predaj 0