placeholder

Kategórie

Román "Zlato sa čistí ohňom"

profile icon
Evuschka
placeholder
placeholder
(148)
offline

Prehľad

Cena12,60 €10,50 €bez DPH
Doručenie do3 dní
Poštovné1,90 €
Počet(50 na sklade)
1

Popis

Životná cesta hlavnej hrdinky je plná vzletov a pádov. Pri hľadaní vytúženej slobody a vysnenej lásky sa zmieta vo víre tanca a vzťahov, ktoré neboli postavené na správnych základoch. Potom, ako musí čeliť pálčivým životným skúškam, spoznáva význam skutočnej lásky a viery v Boha. Ten prestáva v jej živote byť len prázdnym slovom. Všetky útrapy, ktorými musela v živote prejsť, odrazu dostávajú zmysel. Keď prestane myslieť len na vlastné blaho, začnú sa spájať všetky nitky jej zamotaného života. Priamo pred ňou sa objaví cesta, na ktorej nachádza svoje poslanie. Sladkou odmenou jej bude to, po čom najviac túžila.
Príbeh plný emócií, lásky, odvahy aj utrpenia zo straty blízkych sa odohráva na miestach a v prostredí, ktoré autorka dobre pozná. 
Nechajte sa uniesť strhujúcim príbehom plným vášne, emócií i tichého vzdoru a neodbytných otázok, ktoré Vás zasiahnu.  Nechajte sa inšpirovať príbehom, ktorý chce povedať viac!

Inštrukcie

Počet strán 224. Rok vydania 2019. Väzba pevná. 

 
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahoj, chcem sa tu s Vami podeliť o svoju kreativitu a skúsenosti nadobudnuté, nielen štúdiom, ale aj rokmi strávenými pri PC tvorivou prácou pre rôzne spoločnosti. Vyštudovala som medzinárodné podnikové hospodárstvo vo Viedni a zúročujem bohaté skúsenosti s prácou v online marketingu, ale hlavne predajom zahraničných nehnuteľností. Osud ma zavial na španielske biele pobrežie Costa Blanca. Založila a prevádzkovala som niekoľko webových stránok. Ponúkam služby z oblasti písania článkov (copywriting, PR články, podnikanie, reality, umenie, literatúra, blogy, osobné webové stránky ). Ak Vás zaujíma môj štýl písania, tak môžete nahliadnuť do knihy, nedávno mi vyšiel román s názvom "Zlato sa čistí ohňom" a v zime 2020 vyšiel aj v španielčine. Prácu sa snažím urobiť najlepšie ako viem, s nadšením a načas. Veľmi rada vás prevediem celým procesom kúpy alebo predaja nehnuteľnosti v Španielsku. V realitách pracujem od roku 2014 a realitná firma v Španielsku vznikla v roku 2019. Máme za sebou viac ako 200 predajov pre medzinárodných klientov. Naše recenzie si môžete pozrieť na google pod Spainlifeandhouses.es Teším sa na spoluprácu s Vami a možno sa uvidíme aj osobne na Costa Blanca;)

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 8. 3. 2014
hodnotenie 100.00%
predaj 0