Buď aj ty OVERENÝ PREDAJCA a získaj výplatu zárobkov už od 3 dní a topovanie za 70€, viac info tu >
Každá prevádzka a predajňa potravín musí mať zavedený systém HACCP.
HACCP je systém kontrolných (rozhodujúcich) kritických bodov, ktorý zabezpečuje zavedením preventívnych opatrení, že sa ku konečnému spotrebiteľovi dostanú zdravotne neškodné potraviny – t.j. pomáha zaručovať bezpečnosť potravín.
H – hazard – riziko, nebezpečenstvo, ohrozenie
A – analysis – analýza, zistenie, preskúmanie
C – critical – kritický
C – control – rozhodujúci, kontrolný
P – points – body
Vypracujem na mieru dokumentáciu HACCP ktorá bude obsahovať:
1. Príručka HACCP
2. Hygienicko - sanitačný poriadok
3. Prevádzkový poriadok
Informácie o Vašej spoločnosti,
Predmet podnikania
plán/pôdorys prevádzky,
popis činnosti,
výpis z OR/ŽR
Cena za 20-30 strán
Nevyhovuje ti presne táto ponuka? Vyžiadaj si ponuku na mieru
Hodnotenia
( pozitívne 74 z 74 )