placeholder

Kategórie

Marketingové poradenstvo

profile icon
JankaGubalova
placeholder
(7)
offline

Prehľad

Cena69,00 €
Doručenie do30 dní
Počet
1

Popis

Marketing v sebe skrýva mnoho, či už pravidiel, taktík, stratégií, atď. ..., ktoré pomáhajú k tomu, aby firma dosahovala zisk a bola úspešná. Je to komplex mnohého, v ktorom jedno s druhým súvisí.

Tak ako je tomu napr. i v ľudskom tele, kde jedno bez druhého nemôže správne a plynulo fungovať, či dokonca existovať. Predovšetkým z dlhodobého hľadiska.


Počas podnikania sa podnikatelia stretávajú s mnohými problémami a otázkami, ako:

- zvýšiť zisk,
- prilákať viac zákazníkov,
- s čím novým upútať zákazníkov,
- efektívne propagovať,
- sa "popasovať" s konkurenciou, byť lepší,

- ... a mnoho ďalších...





K riešeniu Vami uvedeného problému pristupujem vyslovene individuálne, kedy je výstupom stratégia šitá na mieru (v podobe prezentácie). 

Inštrukcie

Aký problém, otázku je potrebné riešiť?


Potrebná je následná komunikácia, počas ktorej Vám budú položené konkrétnejšie otázky, ktorých zodpovedanie je potrebné k efektívnemu vyriešeniu. 
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user

Janka25

som spokojný

O predajcovi

Pamätám sa, ako by to bolo včera, keď sa ma po nástupe na strednú školu známy pýtali, čo to vlastne študujem? Na moju odpoveď, „pracovníka marketingu“, sa nechápavo pýtali, „čo to je“? Horšie bolo, že ani ja som nevedela, čo to je... Paradoxne, ďalšie moje kroky v štúdiu na vysokej škole smerovali tiež k marketingu. A takto sa marketing stával aj mojim koníčkom... A tak niet dňa, večera i nočného zaspávania bez stáleho prúdu kreatívnych myšlienok a nápadov :) V praxi sa marketingu venujem už niekoľko rokov. Ako podnikateľ, majiteľ marketingovej agentúry od roku 2013. Pomáham neziskovým organizáciám, začínajúcim podnikateľom, živnostníkom, malým i stredným firmám.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 21. 5. 2014
hodnotenie 100.00%
predaj 1