placeholder

Kategórie

Profesionálny preklad z a do francúzskeho jazyka

profile icon
Katarina771
(17)
offline

Prehľad

Cena12,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Ponúkam profesionálny preklad z a do francúzskeho jazyka za 12 € / 1 normostrana (1800 znakov s medzerami). Prekladám rôzne texty, napríklad webstránky a softvéry, články, turistické brožúry, návody na použitie, popis produktov e-shopu rôzneho odborného zamerania. Dobre ovládam zložitý francúzsky pravopis, kvalitu prekladu a spokojnosť klientov kladiem na prvé miesto. Zaručujem tým preklady, ktoré znejú prirodzene. Pri objeme nad 100 normostrán možnosť zľavy. 

Kvalita, profesionalita a dodržanie termínu je pre mňa samozrejmosťou. Kvalita je zaručená mojim lingvistickým vzdelaním, dlhoročnými skúsenosťami s prekladmi rôznych typov textov a taktiež kontrolou prekladu rodeným hovoriacim.

Neváhajte ma kedykoľvek kontaktovať, teším sa na spoluprácu s Vami! 

 

Inštrukcie

Zašlite mi prosím zdrojový text, ktorý potrebujete preložiť najlepšie vo formáte .doc .pdf .xlsx
Vypracujem Vám nezáväznú cenovú ponuku.
Následne sa dohodneme na podrobnostiach.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

S viac ako 15-ročnou skúsenosťou v oblasti virtuálnej asistencie, som sa etablovala ako poskytovateľka prvotriednych služieb pre širokú paletu klientov z rozličných odvetví. Moje služby, založené na flexibilite, spoľahlivosti a vysokej profesionalite, sú kľúčom k optimalizácii pracovných procesov a zvýšeniu efektivity podnikania mojich klientov. Ponúkané služby: Administratívna podpora: Efektívna správa emailov, precízna organizácia schôdzok, detailné plánovanie cestovného poriadku. Správa sociálnych médií: Kreatívna aktualizácia obsahu, profesionálna správa komentárov a interakcií. Zákaznícka podpora: Empatická komunikácia so zákazníkmi, rýchle zodpovedanie otázok, efektívne riešenie problémov. Účtovnícke služby: Presná fakturácia, dôkladné sledovanie platieb, komplexná príprava finančných reportov. Marketing a PR: Inovatívne vytváranie a implementácia marketingových stratégií, dynamické PR kampane. Prieskum trhu: Detailné zbieranie a analýza dát, profesionálne reportovanie trendov. Spracovanie dokumentov: Kreatívna tvorba a editácia dokumentov, prezentácií, tabuliek. Webdesign: Moderné návrhy webových stránok, prispôsobené vašim potrebám. Programovanie: Technicky zdatné vývojové služby pre vaše projekty. Prístup: Som zaviazaná k princípom partnerstva a otvorenej komunikácie, pričom uplatňujem inovatívny prístup k riešeniu problémov. Moje odhodlanie budovať dlhodobé vzťahy s klientmi je spojené s neustálym hľadaním spôsobov, ako prekonať ich očakávania. Ďalšie kroky: Ocenujem každú príležitosť na spoluprácu s rozličnými podnikmi a jednotlivcami. V prípade záujmu mi pošlite správu s krátkym opisom vašej spoločnosti alebo podnikateľského zámeru. Budem vás kontaktovať s návrhmi ďalších krokov a možnosťami spolupráce. Teším sa na príležitosť byť súčasťou vášho podnikateľského úspechu!

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 7. 1. 2019
hodnotenie 94.12%
predaj 0