placeholder

Kategórie

Profesionálny preklad z a do ukrajinského jazyka

profile icon
Katarina771
(17)
offline

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Ponúkam profesionálny preklad z a do ukrajinského jazyka za 10 € / 1 normostrana (1800 znakov s medzerami). Prekladám rôzne texty, napríklad webstránky a softvéry, články, turistické brožúry, návody na použitie, popis produktov e-shopu rôzneho odborného zamerania. Dobre ovládam zložitý ukrajinský pravopis, kvalitu prekladu a spokojnosť klientov kladiem na prvé miesto. Zaručujem tým preklady, ktoré znejú prirodzene. Pri objeme nad 100 normostrán možnosť zľavy. 

Kvalita, profesionalita a dodržanie termínu je pre mňa samozrejmosťou. Kvalita je zaručená mojim lingvistickým vzdelaním, dlhoročnými skúsenosťami s prekladmi rôznych typov textov a taktiež kontrolou prekladu rodeným hovoriacim. Neváhajte ma kedykoľvek kontaktovať, teším sa na spoluprácu s Vami! 

 

Inštrukcie

Zašlite mi prosím zdrojový text, ktorý potrebujete preložiť najlepšie vo formáte .doc .pdf .xlsx
Vypracujem Vám nezáväznú cenovú ponuku.
Následne sa dohodneme na podrobnostiach.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user

apzv

som spokojný

O predajcovi

S viac ako 15-ročnou skúsenosťou v oblasti virtuálnej asistencie, som sa etablovala ako poskytovateľka prvotriednych služieb pre širokú paletu klientov z rozličných odvetví. Moje služby, založené na flexibilite, spoľahlivosti a vysokej profesionalite, sú kľúčom k optimalizácii pracovných procesov a zvýšeniu efektivity podnikania mojich klientov. Ponúkané služby: Administratívna podpora: Efektívna správa emailov, precízna organizácia schôdzok, detailné plánovanie cestovného poriadku. Správa sociálnych médií: Kreatívna aktualizácia obsahu, profesionálna správa komentárov a interakcií. Zákaznícka podpora: Empatická komunikácia so zákazníkmi, rýchle zodpovedanie otázok, efektívne riešenie problémov. Účtovnícke služby: Presná fakturácia, dôkladné sledovanie platieb, komplexná príprava finančných reportov. Marketing a PR: Inovatívne vytváranie a implementácia marketingových stratégií, dynamické PR kampane. Prieskum trhu: Detailné zbieranie a analýza dát, profesionálne reportovanie trendov. Spracovanie dokumentov: Kreatívna tvorba a editácia dokumentov, prezentácií, tabuliek. Webdesign: Moderné návrhy webových stránok, prispôsobené vašim potrebám. Programovanie: Technicky zdatné vývojové služby pre vaše projekty. Prístup: Som zaviazaná k princípom partnerstva a otvorenej komunikácie, pričom uplatňujem inovatívny prístup k riešeniu problémov. Moje odhodlanie budovať dlhodobé vzťahy s klientmi je spojené s neustálym hľadaním spôsobov, ako prekonať ich očakávania. Ďalšie kroky: Ocenujem každú príležitosť na spoluprácu s rozličnými podnikmi a jednotlivcami. V prípade záujmu mi pošlite správu s krátkym opisom vašej spoločnosti alebo podnikateľského zámeru. Budem vás kontaktovať s návrhmi ďalších krokov a možnosťami spolupráce. Teším sa na príležitosť byť súčasťou vášho podnikateľského úspechu!

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 7. 1. 2019
hodnotenie 94.12%
predaj 1