placeholder

Kategórie

Ponúkam profesionálne virtuálne asistenčné služby

profile icon
Katarina771
(17)
offline

Prehľad

Cena10,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

S viac ako 7 rokmi skúseností v tejto oblasti som poskytla kvalitné služby mnohým spokojným klientom.

Poskytované portfólio zahŕňa:

-Administratívna podpora: Správa emailov, organizácia schôdzok, plánovanie cestovného poriadku.

-Správa sociálnych médií: Aktualizácia obsahu, správa komentárov a interakcií.

-Zákaznícka podpora: Komunikácia so zákazníkmi, zodpovedanie otázok, riešenie problémov.

-Účtovnícke služby: Fakturácia, sledovanie platieb, príprava finančných reportov.

-Marketing a PR: Vytváranie a implementácia marketingových stratégií, PR kampane.

-Prieskum trhu: Zbieranie a analýza dát, reportovanie trendov, E-mailová komunikácia

-Spracovanie dokumentov: Tvorba a editácia dokumentov, prezentácií, tabuliek.

Flexibilnosť, spoľahlivosť a profesionalita sú základom môjho prístupu. Som pripravená vám pomôcť optimalizovať váš denný pracovný režim a priniesť do vášho podnikania nový rozmer efektivity. Vážim si dlhodobé vzťahy s klientmi a vždy hľadám spôsoby, ako prekonať ich očakávania. 

Inštrukcie

Pošlite mi správu s krátkym opisom vašej spoločnosti alebo podnikateľského plánu. Budem vás kontaktovať s návrhmi ďalších krokov a možnosťami spolupráce. Každý projekt a klient je pre mňa jedinečný, preto k vašim potrebám a požiadavkám pristupujem individuálne a maximálne flexibilne.

Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte ma kontaktovať.

Teším sa na príležitosť spolupracovať s vami a prispieť k úspechu vášho podnikania! Kontaktujte ma pre detailnejšie informácie a začnime spolupracovať už dnes!

Cena je 10 Euro za hodinu.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

S viac ako 15-ročnou skúsenosťou v oblasti virtuálnej asistencie, som sa etablovala ako poskytovateľka prvotriednych služieb pre širokú paletu klientov z rozličných odvetví. Moje služby, založené na flexibilite, spoľahlivosti a vysokej profesionalite, sú kľúčom k optimalizácii pracovných procesov a zvýšeniu efektivity podnikania mojich klientov. Ponúkané služby: Administratívna podpora: Efektívna správa emailov, precízna organizácia schôdzok, detailné plánovanie cestovného poriadku. Správa sociálnych médií: Kreatívna aktualizácia obsahu, profesionálna správa komentárov a interakcií. Zákaznícka podpora: Empatická komunikácia so zákazníkmi, rýchle zodpovedanie otázok, efektívne riešenie problémov. Účtovnícke služby: Presná fakturácia, dôkladné sledovanie platieb, komplexná príprava finančných reportov. Marketing a PR: Inovatívne vytváranie a implementácia marketingových stratégií, dynamické PR kampane. Prieskum trhu: Detailné zbieranie a analýza dát, profesionálne reportovanie trendov. Spracovanie dokumentov: Kreatívna tvorba a editácia dokumentov, prezentácií, tabuliek. Webdesign: Moderné návrhy webových stránok, prispôsobené vašim potrebám. Programovanie: Technicky zdatné vývojové služby pre vaše projekty. Prístup: Som zaviazaná k princípom partnerstva a otvorenej komunikácie, pričom uplatňujem inovatívny prístup k riešeniu problémov. Moje odhodlanie budovať dlhodobé vzťahy s klientmi je spojené s neustálym hľadaním spôsobov, ako prekonať ich očakávania. Ďalšie kroky: Ocenujem každú príležitosť na spoluprácu s rozličnými podnikmi a jednotlivcami. V prípade záujmu mi pošlite správu s krátkym opisom vašej spoločnosti alebo podnikateľského zámeru. Budem vás kontaktovať s návrhmi ďalších krokov a možnosťami spolupráce. Teším sa na príležitosť byť súčasťou vášho podnikateľského úspechu!

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 7. 1. 2019
hodnotenie 94.12%
predaj 0