placeholder

Kategórie

Získajte Profesionálne a Impozantné Logo za Len 25 € - Rýchlo a Efektívne

profile icon
Katarina771
(17)
offline

Prehľad

Cena25,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Kultivujte Svoju Značku s Unikátnou Identitou!

Hľadáte logo, ktoré by dokonale ztotožnilo esenciu vášho podnikania alebo značky? Ponúkam Vám možnosť vytvoriť výnimočné a reprezentatívne logo, ktoré bude hovoriť príbeh vašej značky.

Dôvody, Prečo Si Vybrať Moje Služby:

  1. Individualizovaný Dizajn: Každý návrh loga je unikátny a navrhnutý s dôrazom na originalitu, aby sa vaša značka odlišila a zaujala.
  2. Interaktívna Spolupráca: Umožňujem klientom aktívne sa zapojiť do tvorivej fázy, poskytujúc im možnosť sledovať transformáciu ich vízií do impozantnej vizuálnej podoby.
  3. Profesionálna Excelencia: Zaväzujem sa k poskytovaniu vysoko estetických, kvalitných a profesionálnych dizajnov, s dôrazom na detail.

Zahrnuté v Službe:

  • Dva návrhy loga.
  • Neobmedzené možnosti úprav loga podľa vašich predstáv.
  • Finálne logo dodané vo vysokom rozlíšení v formátoch JPG, PNG, PDF, AI, EPS.
  • Inštrukcie

    Pred Objednaním: Prosím, kontaktujte ma so svojou požiadavkou pre detailnejšiu dohodu a personalizáciu objednávky.

    Čo Od Vás Potrebujem:

  • Názov vašej spoločnosti alebo činnosti.
  • Stručný popis spoločnosti alebo činnosti, ktorú vykonávate.
  • Vaše predstavy o logu vrátane preferovaných farieb a dizajnových prvkov.
  • Teším sa na možnosť spolupracovať na vytvorení vášho ideálneho loga a prispieť k úspechu vašej značky!

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (1)
    user

    daffy159

    som spokojný

    O predajcovi

    S viac ako 15-ročnou skúsenosťou v oblasti virtuálnej asistencie, som sa etablovala ako poskytovateľka prvotriednych služieb pre širokú paletu klientov z rozličných odvetví. Moje služby, založené na flexibilite, spoľahlivosti a vysokej profesionalite, sú kľúčom k optimalizácii pracovných procesov a zvýšeniu efektivity podnikania mojich klientov. Ponúkané služby: Administratívna podpora: Efektívna správa emailov, precízna organizácia schôdzok, detailné plánovanie cestovného poriadku. Správa sociálnych médií: Kreatívna aktualizácia obsahu, profesionálna správa komentárov a interakcií. Zákaznícka podpora: Empatická komunikácia so zákazníkmi, rýchle zodpovedanie otázok, efektívne riešenie problémov. Účtovnícke služby: Presná fakturácia, dôkladné sledovanie platieb, komplexná príprava finančných reportov. Marketing a PR: Inovatívne vytváranie a implementácia marketingových stratégií, dynamické PR kampane. Prieskum trhu: Detailné zbieranie a analýza dát, profesionálne reportovanie trendov. Spracovanie dokumentov: Kreatívna tvorba a editácia dokumentov, prezentácií, tabuliek. Webdesign: Moderné návrhy webových stránok, prispôsobené vašim potrebám. Programovanie: Technicky zdatné vývojové služby pre vaše projekty. Prístup: Som zaviazaná k princípom partnerstva a otvorenej komunikácie, pričom uplatňujem inovatívny prístup k riešeniu problémov. Moje odhodlanie budovať dlhodobé vzťahy s klientmi je spojené s neustálym hľadaním spôsobov, ako prekonať ich očakávania. Ďalšie kroky: Ocenujem každú príležitosť na spoluprácu s rozličnými podnikmi a jednotlivcami. V prípade záujmu mi pošlite správu s krátkym opisom vašej spoločnosti alebo podnikateľského zámeru. Budem vás kontaktovať s návrhmi ďalších krokov a možnosťami spolupráce. Teším sa na príležitosť byť súčasťou vášho podnikateľského úspechu!

    aktívne objednávky 0
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 7. 1. 2019
    hodnotenie 94.12%
    predaj 1