placeholder

Kategórie

Profesionálne preklady do poľštiny

profile icon
Martyna.Jurek
placeholder
(126)
offline

Prehľad

Cena15,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis

Prekladom sa venujem každodenne už 10 rokov, počas ktorých som úspešne zrealizovala desiatky tisíc prekladateľských projektov
Je to určite jeden z mojich koníčkov a preto Váš preklad vyhotovím podľa dohodnutého termínu, s najvyššou pozornosťou a osobitým prístupom. 
Váš text si určite zaslúži záruku kvality.

Som diplomovaná prekladateľka do poľštiny a češtiny. Po skončení magisterského štúdia v odbore slovenčina so špecializáciou prekladateľstvo na Jagelonskej univerzite v Krakove som sa presťahovala do Bratislavy, kde som bývala 7 rokovPoľština je môj materinský jazyk. 

Ponúkam aj profesionálnu podporu pre slovenské spoločností na poľskom trhu: kompletnú obsluhu zákaznického servisu (telefónna linka, chat, maily, Facebook), správu sociálnych sietí, preklady, marketingové poradenstvo na základe znalosti poľského trhu, tlmočnícke služby, dohadovanie obchodných stretnutí, pomoc vo vybavovaní úradných veci. 
Pozrite si aj ostatné moje inzeráty. 


Teším sa na spoluprácu. 

Inštrukcie

Základom mojej ceny za vyhotovený preklad je 1 normovaná strana (NS) textu v cieľovom jazyku, čo predstavuje 1800 znakov vrátane medzier.

Prosím, pošlite mi text, a ja Vám vypracujem nezáväznú cenovú ponuku.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(22)
1 / 5
user

cuchy10

som spokojný

user

greenline

som spokojný

user

wlade

som spokojný

user

JakubZemla

som spokojný

user

interier.silvia

som spokojný

O predajcovi

"Milujem prácu s textom, tu hru so slovami, a slovenčina je krásny jazyk, no ešte viac ide o to, že mám rada Slovákov, ich temperament a prístup k životu." Venujem sa každodenne prekladom už 10 rokov, počas ktorých som úspešne zrealizovala desiatky tisíc prekladateľských projektov. Je to určite tiež môj koníček, a preto Váš preklad vyhotovím podľa dohodnutého termínu, s najvyššou pozornosťou, osobitým prístupom a čo najkvalitnejšie. Som diplomovaná prekladateľka do poľštiny a češtiny. Po skončení magisterského štúdia, v odbore slovenčina so špecializáciou prekladateľstvo na Jagelonskej univerzite v Krakove, som sa presťahovala do Bratislavy, kde som bývala 7 rokov. Poľština je môj materinský jazyk. Ponúkam tiež profesionálnu podporu pre slovenské spoločnosti na poľskom trhu, ktorá zahŕňa okrem iného: kompletnú obsluhu zákaznického servisu (telefónna linka, chat, mejly, Facebook), spravovanie sociálnych sietí, preklady, marketingové poradenstvo na základe znalosti poľského trhu, tlmočnícke služby, dohadovanie obchodných stretnutí či pomoc vo vybavovaní úradných veci. Môžete si pozrieť aj moje hodnotenia.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 24. 1. 2016
hodnotenie 99.21%
predaj 22