placeholder

Kategórie

Pomoc pre slovenské spoločnosti na poľskom trhu

profile icon
Martyna.Jurek
placeholder
(126)
offline

Prehľad

Cena15,00 €
Doručenie do5 dní
Počet
1

Popis

Ponúkam profesionálnu podporu pre slovenské spoločnosti na poľskom trhu, ktorá zahŕňa okrem iného: kompletnú obsluhu zákaznického servisu (telefónna linka, chat, maily, Facebook), správu sociálnych sietí, preklady, marketingové poradenstvo na základe znalosti poľského trhu, tlmočnícke služby, dohadovanie obchodných stretnutí, pomoc vo vybavovaní úradných veci. 

Supportom a podporou vývoja poľských firiem na slovenskom trhu alebo slovenských firiem na poľskom trhu sa aktívne a profesionálne zaoberám už 6 rokov. Momentálne v rámci stálej spolupráci mám na starostí 3 veľmi úspešne a známe spoločnosti, a každej z nich venujem 1 – 2 hodiny denne. 
Rada nájdem priestor na spoluprácu aj s Vami preto neváhajte sa osloviť ma so svojou ponukou. 


Som diplomovaná prekladateľka s 10-ročnou praxou, absolventka magisterského štúdium v odbore slovenčina, špecializácia: prekladateľstvo na Jagelonskej univerzite v Krakove. Poľština je moja rodná reč. Bývam v Bratislave.



Teším sa na spoluprácu. 

Inštrukcie

Navrhovaná cena je za jednú hodinu môjho času, ktorý budem aktívne a kreatívne venovať iba Vašej spoločnosti. 

Môžeme sa dohodnúť na stálej spolupráci – 1, 2, 3 hodiny denne, aj jednorazovej alebo dočasnej podpore podľa potreby. 


Cenu si môžeme nastaviť individuálne, každá ponuka je totiž osobitná, každá spoločnosť má odlišnú marketingovú stratégiu a iné potreby.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(22)
1 / 5
user

Juraj1981

som spokojný

user

cuchy10

skvelá práca a určite budeme spolupracovať aj na ďalších projektoch :)

user

saniba

som spokojný

user

MaruPeti

som spokojný

user

MaruPeti

som spokojný

O predajcovi

"Milujem prácu s textom, tu hru so slovami, a slovenčina je krásny jazyk, no ešte viac ide o to, že mám rada Slovákov, ich temperament a prístup k životu." Venujem sa každodenne prekladom už 10 rokov, počas ktorých som úspešne zrealizovala desiatky tisíc prekladateľských projektov. Je to určite tiež môj koníček, a preto Váš preklad vyhotovím podľa dohodnutého termínu, s najvyššou pozornosťou, osobitým prístupom a čo najkvalitnejšie. Som diplomovaná prekladateľka do poľštiny a češtiny. Po skončení magisterského štúdia, v odbore slovenčina so špecializáciou prekladateľstvo na Jagelonskej univerzite v Krakove, som sa presťahovala do Bratislavy, kde som bývala 7 rokov. Poľština je môj materinský jazyk. Ponúkam tiež profesionálnu podporu pre slovenské spoločnosti na poľskom trhu, ktorá zahŕňa okrem iného: kompletnú obsluhu zákaznického servisu (telefónna linka, chat, mejly, Facebook), spravovanie sociálnych sietí, preklady, marketingové poradenstvo na základe znalosti poľského trhu, tlmočnícke služby, dohadovanie obchodných stretnutí či pomoc vo vybavovaní úradných veci. Môžete si pozrieť aj moje hodnotenia.

aktívne objednávky 1
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 24. 1. 2016
hodnotenie 99.21%
predaj 22