placeholder

Kategórie

Ja spravím eshop na Shoptete alebo vo Wordpresse do 10 produktov

profile icon
petojurak
placeholder
placeholder
placeholder
(54)
offline

Prehľad

Cena299,00 €
Doručenie do20 dní
Počet
1

Popis

Máte viziou online obchodu? My ju premeníme na skutočnosť - Profesionálna tvorba eshopov!

Neváhajte a dajte svojmu podnikaniu nový rozmer s moderným, užívateľsky príjemným a funkčným eshopom. Naše služby vám pomôžu vytvoriť profesionálny eshop, ktorý vás vynikajúco reprezentuje a pomáha zvyšovať predaj.

Prečo si vybrať nás:

Používateľský zážitok: Naši dizajnéri a vývojári sa sústredia na to, aby bol váš eshop prehľadný, intuitívny a užívateľsky príjemný, čo zaručuje vyššiu konverziu.

Responzívny dizajn: Vytvoríme eshop, ktorý sa dokonale prispôsobuje rôznym zariadeniam - od počítačov až po mobilné telefóny.

Bezpečnosť a spoľahlivosť: Zabezpečíme, aby váš eshop bol chránený pred bezpečnostnými hrozbami a dostupný pre zákazníkov 24/7.

SEO optimalizácia: Postaráme sa o to, aby bol váš eshop dobre viditeľný vo vyhľadávačoch, čo vám pomôže získavať organickú návštevnosť.

Inštrukcie

Ako to celé funguje:

Konzultácia: Vypočujeme si vaše požiadavky a ciele, aby sme pochopili, aký eshop potrebujete.

Dizajn a vývoj: Vytvoríme návrhy dizajnu a po schválení začneme s vývojom eshopu.

Testovanie a spustenie: Dôkladne otestujeme eshop, aby sme zabezpečili jeho správne fungovanie, a potom ho spustíme na verejnosť.

Podpora a údržba: Poskytneme vám podporu a pravidelnú údržbu, aby váš eshop fungoval bez problémov.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(1)
user
JuliaDzuganova
som spokojný

O predajcovi

Som skúsený vyštudovaný grafický dizajnér s viac ako 15-ročnou praxou v odbore, zručný v navrhovaní web stránok, správe stránok vrátane SEO, tvorbe loga aj grafiky, reklame na Google či Facebooku a tiež výrobe animovaných vysvetľujúcich videí pre váš biznis plán. Spolupracoval som už s klientami od začínajúcich podnikov až po veľké korporácie, pričom sa snažím dosahovať maximálne výsledky vždy k spokojnosti klienta - pozrite moje hodnotenia. Mám tiež certifikát ako odborník na tvorbu a analýzu reklamných kampaní od Google.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 6. 2. 2012
hodnotenie 100.00%
predaj 1