placeholder

Kategórie

Ja spravím publikovanie Vášho baneru na dabingovom fóre na 30 dní / plocha C

profile icon
pirios
placeholder
(39)
offline

Prehľad

Cena15,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Ponúkam zverejnenie Vášho reklamného baneru na diskusnom fóre o slovenskom dabingu na 30 kalendárnych dní na ploche C (viď obrázok). Denná návštevnosť sa pohybuje v priemere 600-800 návštev. Kompletný prehľad návštevnosti získate priamo na https://bit.ly/1hH2Gjy. Web navštevujú a sú u nás zaregistrovaní okrem fanúšikov dabingu aj tvorcovia - herci, režiséri, producenti, prekladatelia a iní.

Inštrukcie

Obrázkový baner vo formáte PNG/JPG/GIF alebo priamy odkaz na vzdialené zdieľanie baneru a odkaz na Vašu stránku. Požadovaná veľkosť minimálne 468x60px a maximálne 940x60px.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som kreatívny IT špecialista, perfekcionista a audiofil ;) Venujem sa grafike, sfx a mixu, lokalizáciám, web dizajnu, programovaniu a iným. V tvorivých IT vodách plávam už od 1998, mám za sebou 7 ročnú profesionálnu prax. Skoro nikdy nie som s ničím spokojný a naspäť sa nevraciam... V prípade potreby nie je problém kombinovať inzeráty pre dosiahnutie vyššej sumy ako je stanovený limit. Ak ste tu nenašli inzeráty, ktoré Vám vyhovujú, kontaktujte ma.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 8. 2. 2013
hodnotenie 100.00%
predaj 0