placeholder

Kategórie

Kvalitný profesionálny preklad z/do nemčiny

profile icon
Profipreklady
placeholder
placeholder
(469)
offline
placeholder

Prehľad

Cena8,90 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis


Profesionálna prekladateľka ponúka precízne a kvalitné prekladateľské služby z/do nemeckého jazyka odborných aj neodborných textov.

Mám absolvované vysokoškolské lingvistické vzdelanie, ktoré som zakončila štátnicou z nemčiny. Taktiež som držiteľkou medzinárodne uznávaného jazykového certifikátu.

Prekladateľstvu sa venujem profesionálne už viac ako tri roky. Počas tohto obdobia som mala možnosť nazbierať bohaté skúsenosti pri vyhotovovaní prekladov rôznych typov textov.

Ponúkam Vám:
•kvalitné preklady z/do nemčiny za rozumnú cenu
•aj expresne bez ďalšieho príplatku
•profesionalitu a diskrétnosť
•ústretový prístup a flexibilitu pri riešení Vašich požiadaviek
•dostupnosť (kontaktovať ma môžete 24 hodín denne 7 dní v týždni, odpovedám obratom)
•možnosť množstevnej zľavy pri prekladoch textov z/do nemčiny väčšieho rozsahu

Ak hľadáte prekladateľa, ktorý má cit pre detail a preloží Vám Váš text presne a prirodzene, ste na správnom mieste. Pretože len naozaj kvalitný preklad dokáže byť vierohodný a zaujme cieľové publikum.

Uvedená cena je za preklad 1 normostrany textu. V cene je zahrnutá gramatická a štylistická korektúra prekladu rodeným hovoriacim. Referencie k mojej práci môžete nájsť na mojom profile alebo pod inzerátom. Teším sa na spoluprácu!

Inštrukcie


Pošlite mi prosím zdrojový text, ktorý potrebujete preložiť vo formátoch:  doc, pdf, jpg, txt, xlsx, ptt, pps. Následne sa dohodneme na cene a termíne dodania.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(198)
1 / 40
user

stya

Veľká spokojnosť. Rýchle a precízne vypracovanie. Odporúčam a ďakujem

user

kristian9312

som spokojný

user

kristian9312

som spokojný

user

topkreativec

Maximálna spokojnosť, rýchle dodanie, profesionálne jednanie, odporúčam.

user

JaSu

som spokojný

O predajcovi

Profesionálne a kvalitné preklady a korektúry vždy v dohodnutých termínoch. Vyštudovala som areálové štúdiá so zameraním na angličtinu a jazyky stredoeurópskeho priestoru na Univerzite Komenského a prekladateľstvu sa venujem profesionálne na full-time už niekoľko rokov. Počas štúdia som absolvovala viaceré študijné pobyty v zahraničí a disponujem tiež medzinárodne uznávaným jazykovým certifikátom ESOL Cambridge a Štátnymi jazykovými skúškami z nemeckého a slovinského jazyka na úrovni C1. Mám viac ako 7-ročnú prekladateľskú prax a na prekladateľskú činnosť mám živnostenské oprávnenie - moje služby máte teda s faktúrou. V cene prekladov je zahrnutá aj korektúra. Ponúkam kvalitné služby, profesionálny prístup, ústretovosť, diskrétnosť a zachovanie obchodného tajomstva. Neváhajte ma v prípade záujmu kontaktovať, odpovedám obratom. Teším sa na spoluprácu! :)

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 3. 4. 2016
hodnotenie 100.00%
predaj 198