placeholder

Kategórie

Profesionálna korektúra - angličtina a slovenčina

profile icon
Profipreklady
placeholder
placeholder
(469)
offline

Prehľad

Cena5,00 €
Doručenie do1 deň
Počet
1

Popis


Profesionálna prekladateľka a korektorka so sedemročnou praxou Vám ponúka precízne a kvalitné gramatické a štylistické korektúry bakalárskych a magisterských prác, kníh, propagačných materiálov, článkov, webového obsahu, či iných textov v anglickom a slovenskom jazyku.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Cena za korektúru 1 normostrany textu (250 slov) je 5 Eur. Pri dlhších textoch dohoda na cene možná.

Inštrukcie


Pošlite mi prosím text, ktorý potrebujete skontrolovať a prípadné ďalšie požiadavky. Následne sa dohodneme na cene a termíne dodania.






phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(16)
1 / 4
user

janfranek1

som spokojný

user

Veronika-Nika

som spokojný

user

marosham

Dakujem velmi pekne

user

kkotulak

Super, expresne rýchlo. Príjemná komunikácia. Ďakujem.

user

AnkaJuhasova

Som veľmi spokojná, vyhovujúca forma korektúry, dodanie v rámci dohodnutého termínu, skvelá práca, ďakujem

O predajcovi

Profesionálne a kvalitné preklady a korektúry vždy v dohodnutých termínoch. Vyštudovala som areálové štúdiá so zameraním na angličtinu a jazyky stredoeurópskeho priestoru na Univerzite Komenského a prekladateľstvu sa venujem profesionálne na full-time už niekoľko rokov. Počas štúdia som absolvovala viaceré študijné pobyty v zahraničí a disponujem tiež medzinárodne uznávaným jazykovým certifikátom ESOL Cambridge a Štátnymi jazykovými skúškami z nemeckého a slovinského jazyka na úrovni C1. Mám viac ako 7-ročnú prekladateľskú prax a na prekladateľskú činnosť mám živnostenské oprávnenie - moje služby máte teda s faktúrou. V cene prekladov je zahrnutá aj korektúra. Ponúkam kvalitné služby, profesionálny prístup, ústretovosť, diskrétnosť a zachovanie obchodného tajomstva. Neváhajte ma v prípade záujmu kontaktovať, odpovedám obratom. Teším sa na spoluprácu! :)

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 3. 4. 2016
hodnotenie 100.00%
predaj 16