placeholder

Kategórie

Korektúra textu v angličtine

Prehľad

Cena1,90 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
1,00 €

Popis

Poskytujem profesionálne korektúry rôznych druhov textu v angličtine – odborné aj neodborné texty, články, popisy produktov, texty webových stránok, abstrakty, bakalárske, diplomové a dizertačné práce a rôzne iné druhy komerčných či akademických textov.

Jazyková korektúra zahŕňa:

  • pravopis
  • gramatiku
  • štylistiku
  •  

    Cena je 1,90€ za 1 normostranu textu, môže sa líšiť v prípade technických či vysoko odborných textov alebo v závislosti od rozsahu objednávky.

    Inštrukcie

    Vždy ma kontaktujte správou s detailmi Vašej požiadavky, textom v textovom formáte a preferovaným časom doručenia a ja Vám rada obratom pripravím ponuku presne podľa Vašich potrieb.

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (5)
    user

    s_zavadova

    Perfektní práce! Rychlá domluva, skvělý přístup, kvalita přeloženého textu! Jsem moc spokojená a vřele doporučuji!

    user

    s_zavadova

    Perfektní práce! Rychlá komunikace, skvělý přístup, kvalita přeloženého textu. Jsem velice spokojená a vřele doporučuji!

    user

    cssz

    som spokojný

    user

    t.translate25

    som spokojný

    user

    b00z9

    Rýchle dodanie a milá komunikácia - spokojnosť

    O predajcovi

    Som absolventkou anglistiky a germanistiky na Univerzite Karlovej. Dlhodobo sa venujem prekladu rôznych druhov textu z/do anglického a nemeckého jazyka a jazykovej korektúre textov v slovenčine, angličtine a nemčine. Okrem literárnych textov sa zameriavam na odborné a akademické práce, komerčné texty, preklad a lokalizáciu textov na webových stránkach a iné. Som držiteľkou jazykových certifikátov CAE (anglický jazyk, C1) a DSD II (nemecký jazyk, C1). Vďaka odbornému vzdelaniu a dlhoročnej praxi ponúkam služby na profesionálnej úrovni.

    aktívne objednávky 1
    krajina Česko
    jazyk Slovenský
    registrácia 1. 4. 2022
    hodnotenie 100.00%
    predaj 5