placeholder

Kategórie

Profesionálny preklad z/do angličtiny

Prehľad

Cena5,90 €
Doručenie do2 dní
Počet
1
Dodatočné služby
1,00 €

Popis

Poskytujem profesionálny preklad rôznych druhov textu – odborné aj neodborné texty, články, popisy produktov, texty webových stránok, rôzne komerčné či akademické texty.

Vyhotovený preklad je vždy konečným textom obsahujúcim jazykovú korektúru.

Rýchle dodanie, individuálny prístup podľa požiadaviek klienta a profesionálna diskrétnosť sú samozrejmosťou.

Cena je 5,90€ za 1 normostranu textu, môže sa líšiť v prípade technických či vysoko odborných textov alebo v závislosti od rozsahu objednávky.

Inštrukcie

Vždy ma kontaktujte správou s detailmi Vašej požiadavky, textom v textovom formáte a preferovaným časom doručenia a ja Vám obratom vytvorím ponuku presne podľa Vašich potrieb.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(10)
1 / 2
user

matus1992

Ďakujem za preklad

user

suzanmartinko

som spokojný

user

antero

som spokojný

user

antero

som spokojný

user

antero

som spokojný

O predajcovi

Som absolventkou anglistiky a germanistiky na Univerzite Karlovej. Dlhodobo sa venujem prekladu rôznych druhov textu z/do anglického a nemeckého jazyka a jazykovej korektúre textov v slovenčine, angličtine a nemčine. Okrem literárnych textov sa zameriavam na odborné a akademické práce, komerčné texty, preklad a lokalizáciu textov na webových stránkach a iné. Som držiteľkou jazykových certifikátov CAE (anglický jazyk, C1) a DSD II (nemecký jazyk, C1). Vďaka odbornému vzdelaniu a dlhoročnej praxi ponúkam služby na profesionálnej úrovni.

aktívne objednávky 1
krajina Česko
jazyk Slovenský
registrácia 1. 4. 2022
hodnotenie 100.00%
predaj 10