placeholder

Kategórie

Gramatická a korekčná kontrola textu

profile icon
romana
(26)
offline

Prehľad

Cena0,50 €
Doručenie do3 dní
Počet
1

Popis

Máte toho veľa a nestíhate po sebe ešte aj upravovať a korigovať text? Ste na správnej adrese. Spravím jazykovú korekciu aj gramatickú kontrolu akéhokoľvek textu vkomkoľvek rozsahu v slovenskom jazyku. V prípade potreby preložím text z/do nemeckého jazyka.

Inštrukcie

Cena je uvedená za 1 NS. Na dátume odovzdania sa dohodneme po zhliadnutí textu. Potrebujem text vo vhodnom formáte - Docx, PDF, a približný termín odovzdania.
phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

Hodnotenia

(2)
user

fxmprofit

som spokojný

user

Kalinga

Rýchle doručenie, veľmi dobrá komunikácia. Vrelo odporúčam.

O predajcovi

Mám rada Nemecký jazyk, som z učiteľskej rodiny a stačí spomenúť, že môj starý otec bol profesor na Gymnáziu : vyučoval Slovenský a Nemecký jazyk. Som rada, keď môžem mojimi vedomosťami pomôcť vylepšiť Vašu či už internetovú stránku, alebo pomôcť v ďalšom štúdiu. Nemecký jazyk som sa učila nielen na škole na SK, ale aj v DE ( Goethe Institut Rosenheim ), neustále využívam Nemecký jazyk v práci, terajšej ale aj predošlej. Robím preklady : články, internetové stránky, doc, docx, pdf.. Témy: nehnuteľnosti (Haklová Monika), história - pamiatky (Souvenir Express), zdravá strava (p.Fischer - ZENEA) , sociálna práca, preklady dokladov pre opatrovateľky do AT, DE - bez pečiatky. Dohodnuté termíny prekladov plním, cena podľa množstva a témy. Teším sa na spoluprácu s Vami.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 31. 8. 2011
hodnotenie 100.00%
predaj 2