placeholder

Kategórie

Posilňovacie Plány, Jedálničky a Programy Pre Ideálne Telo

profile icon
JakubStano
placeholder
(10)
offline

Prehľad

Cena8,00 €
Doručenie do3 dní
Počet
1
Dodatočné služby
10,00 €
12,00 €
25,00 €
8,00 €

Popis

Ste unavený z neúspešných pokusov o chudnutie, budovanie objemu alebo rysovanie svalov? Som pripravený pomôcť Vám dosiahnuť vaše ciele! S individuálne prispôsobenými plánmi pre chudnutie, objem, rysovanie alebo powerlifting, získate presne to, čo potrebujete na dosiahnutie svojich fitness cieľov.

???? Čo Ponúkam:

Jedálniček pre dosiahnutie Vašich cieľov + BMR - 8 EUR (2 týždňový plán 5 jedál denne) Pomôžem Vám zostaviť jedálničky pre chudnutie, objem alebo rysovanie svalov

Tréningový plán - 10 EUR (týždňový plán) Vytvorené podľa vašich cieľov, schopností a časových možností.                          Powerlifting program - 12 EUR (týždňový plán) Špecializované tréningové plány na zlepšenie vášho výkonu a techniky v powerliftingu. 

Mesačná spolupráca - Rady a Podpora + 4 jedálničky (týždňové) a 2 tréningové plány (týždňové) - 25 EUR : Budem s Vami na každom kroku, pomáhajúc vám prekonať všetky prekážky na vašej ceste k úspechu.

a viac…

Inštrukcie

???? Postup pre Zákazníka:

Krok 1: Konzultácia a Cieľové Stanovenie

  • Stanovte si Ciele: Diskutujte so svojím trénerom o vašich cieľoch – či už ide o chudnutie, objem, rysovanie alebo powerlifting.
  • Krok 2: Personalizované Plány a Programy

  • Tréningový Plán: Na základe vašich cieľov a fyzických schopností Vám zostavím tréningový plán, ktorý vám pomôže dosiahnuť výsledky.
  • Jedálničky: Pripravím Vám jedálničky zamerané na podporu vášho tréningu a zlepšenie vašej postavy.
  • Powerlifting Programy: Ak sa zaujímate o powerlifting, vytvorím pre Vás špeciálne programy na zdokonalenie vášho výkonu.
  • Krok 3: Pri Spolupráci -  Sledovanie Pokroku a Prispôsobenie Plánov

  • Pravidelné Hodnotenia: Každý mesiac budeme hodnotiť váš pokrok a prípadne upravíme vaše plány na základe nových cieľov alebo výsledkov.
  • Podpora a Motivácia: Budem Vás neustále motivovať a poskytovať vám podporu, aby ste zostali motivovaní a dosiahli svoje ciele.
  • Nemusíte to zvládnuť sami. Spoločne dosiahneme vaše fitness ciele!

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    O predajcovi

    Som nápaditý študent strednej školy, ktorý rád skúša nové veci - ako aj napr. Ja spravím. Rád Vám poskytnem moje znalosti v službách, ktoré nájdete na mojom profile. Každú prácu sa snažím vypracovať ako k Vašej spokojnosti tak aj k tej mojej vlastnej. Poteším sa akejkoľvek správe, takže v prípade záujmu ma kontaktujte.

    aktívne objednávky 1
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 22. 9. 2023
    hodnotenie 100.00%
    predaj 0