placeholder

Kategórie

Nastavenie efektívnej stratégie pre PPC kampane a ich správa

profile icon
LuciaLup
(23)
offline

Prehľad

Cena30,00 €
Doručenie do2 dní
Počet
1

Popis

 

Čo viem pre vás urobiť:

  • komplet nastaviť setup - Google Ads, Google Analytics, GA4, Business Manager a FB Pixel, pomôcť s nastavením fakturácie, zadefinovanie a vytvorenie mikro konverzií a hlavných konverzií, vytvorenie publík, nastavenie remarketingovej značky, analýza kľúčových slov
  • navrhnúť efektívnu stratégiu v závislosti od vašej cieľovej skupiny a cieľov, ktoré chcete dosiahnuť
  • aktívne spravovať a optimalizovať PPC kampane
  • dosahovať stanovené KPIs
  • vyhodnocovať online kampane a reportovať výsledky
  • viem vysvetliť čo treba - pýtajte sa:)
  •  

    Aké druhy reklám viem pre vás nastaviť: 

    Google reklama vo vyhľadávaní

    Obsahová reklama (bannery)

    Youtube reklama

    Shopping reklama

    Facebooková reklama

     

    Cena je za 1 hodinu práce

    Inštrukcie

    Veľmi v skratke: Začneme s úvodným callom, kde mi predstavíte vašu firmu, vaše ciele, smerovanie a aktuálnu situáciu. Následne si podľa dohody a podľa toho, čo budete požadovať pripravím audit vášho aktuálneho stavu a navrhnem zlepšenie a stratégiu. Na ďalšom stretnutí si prejdeme detailne stratégiu a doladíme detaily. Následne nasadíme kampane a budeme optimalizovať, vyhodnocovať a reportovať. 

    Viac info rada pošlem do správy. 

     

     

    phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

    Hodnotenia

    (7)
    1 / 2
    user
    klbka2023
    som spokojný
    user
    maros444
    som spokojný
    user
    marineradminer
    som spokojný
    user
    Janka25
    som spokojný
    user
    Tomsib
    som spokojný

    O predajcovi

    Ahojte! Volám sa Lucia a digitálnemu marketingu sa venujem už takmer 5 rokov. Mám skúsenosti z performance digitálnej agentúry Invelity, kde som pracovala ako PPC špecialistka a Account manažérka. Aktívne som sa podieľala na príprave stratégií, nasadení a vyhodnocovaní kampaní pre každého klienta so zameraním najmä na e-shopy. Pracovala som tiež ako Account manažérka v kreatívnej digitálnej agentúre Hype, kde som mala na starosti klientov ako OMV, 365.bank alebo Engie. S čím vám viem pomôcť: - Úvodné nastavenia reklamných účtov - Komplet set up analytiky (FB pixel, GA4, konverzie, ecommerce merania) pri e-shope ale aj B2B biznise - Stratégia nastavenia kampaní - Dodanie copy a grafických podkladov do kampaní - Nastavenie kampaní: Meta Ads | Google Ads | Linkedin Ads | Pinterest Ads - Optimalizácia kampaní - Reporting v rámci ktorého vždy navrhnem ďalšie kroky na zlepšenie a zazdieľam čo nové sa v digitálnom marketingu udialo. - Správa účtov na sociálnych sieťach Instagram a Facebook - Konzultácia k LinkedIn REFERENCIE: Klienti, s ktorými som spolupracovala/spolupracujem v rámci môjho pôsobenia v agentúrach alebo ako freelancer v oblasti PPC, sociálnych sietí či projektového manažmentu, zahŕňajú: OMV 365.bank Office Shoes Old Herold / Koniferum Travelistan Drevona Roche METAFORMI Akčné ženy SuperDRIVE Engie Premium poisťovna SKGA (Slovenská golfová asociácia) Boiron homeopatiká O.z. Cesta von ...a mnoho ďalších menších klientov. Ak vás to zaujalo, budem rada keď sa mi ozvete a spoločne sa na to pozrieme. Pekný deň! :)

    aktívne objednávky 6
    krajina Slovenská Republika
    jazyk Slovenský
    registrácia 7. 11. 2020
    hodnotenie 95.65%
    predaj 7