placeholder

Kategórie

Ja spravím výkonnú Google Adwords kampaň pre eshop

profile icon
IvesBlue
(25)
offline

Prehľad

Cena150,00 €
Doručenie do30 dní
Počet
1

Popis

Máte B2B biznis a hľadáte spôsob ako dať na trhu o ňom vedieť? Vytvorím akokoľvek rozsiahlu B2B Google Adwords kampaň pre váš biznis, tak aby bola efektívna a prinášala klientov, tak aby vypĺňali formulár, prípadne volali na vami zverejnené telefónne číslo.

Inštrukcie

Ako kontaktovať

Postačí ak mi pošlete osobnú správu cez Jaspravím.sk. Potrebné detaily si cez správy vykomunikujeme.

Čo dodať

Prístup do Google Adwords - číselný údaj vášho účtu.

Rýchlosť

Kampaň spravujem na mesačnej báze a teda aj výsledky sa vyhodnocujú po tomto období. Kampani sa venujem na každodennej báze a tak je pod drobnohľadom každá jej zmena.

Cena

Cena 150 EUR je uvádzaná za jeden kalendárny mesiac.

Výstupný report

Výsledný report je súbor informujúci o výsledkoch kampane a bude zaslaný akonáhle skončí kalendárny mesiac. O pokračovaní spolupráce na základe výsledkov sa rozhodnete vy.

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Ahojte, návštevníci webu Jaspravím. Ponúkam rôzne služby zameriavajúce sa na vytvorenie e-mailových a firemných aj nefiremných databáz v súlade s GDPR ustanovením v rámci Európskej únie. Ďalej sa venujem editácii, čisteniu dát z ponuky vašej, či už fragmentov alebo celých databáz firiem nachádzajúcich sa na území európskej únie. Zaoberám sa aj simuláciami scrapovacích botov, inak známych aj pod termínom data mining, vhodnosti ich využitia v praxi pre napríklad účel monitoringu zmien obsahu na webových sídlach v súlade s bezpečnostnými pravidlami týchto úložísk a právnymi ustanoveniami Európskej únie. Spolupracujem  s celou radou podnikateľov, webových majiteľov a prevádzkovateľov takýchto sídiel aj mimo EU, aby som dokázal priniesť zákazníkom tak najlepšiu službu. Určite ma neváhajte kontaktovať cez službu Jaspravím, rád vám čo najrýchlejšie odpoviem.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 14. 8. 2021
hodnotenie 96.00%
predaj 0