placeholder

Kategórie

Ja spravím workshop tvárovej jogy

Prehľad

Cena15,00 €
Doručenie do30 dní
Počet
1

Popis

Počuli ste už o tvárovej joge, ale zatiaľ si neviete úplne predstaviť, čo to vlastne je tvárová joga? Alebo akým spôsobom môžeme dosiahnuť estetické výsledky na našej tvári, práve vďaka tvárovej joge? Ako také cviky na tvárové svaly vyzerajú? Ako si masírovať svoju tvár? Odpovede môžete nájsť na workshope tvárovej jogy. 

Pozývam Vás na workshop tvárovej jogy, ktorý prebieha online cez webkameru a to dňa:

12.02.2024 (pondelok) od 18:00 hod (v trvaní cca 60 min..) alebo

24.02.2024 (sobota) od 15:00 hod. (v trvaní cca 60 min.)

Dozviete sa dôležité teoretické znalosti k metóde prirodzeného omladenia - tvárovej joge, vyskúšate si praktické cviky, ktoré sa učíme na kurzoch tvárovej jogy a tiež si vyskúšate masáž tváre. 

 

Inštrukcie

Po zakúpení workshopu, poprosím Vás, aby ste mi napísali správu, ktorý termín workshopu ste si vybrali. 3 dni pred workshopom Vám zašlem link, kam sa pripojíte a kde sa workshop bude konať. Trvanie workshopu je cca 60 min. Na záver workshopu je priestor na Vaše otázky. Ak si chcete vyskúšať masáž tváre, majte prosím pripravený pleťový olej, prípadne mastnejší krém. 

Teším sa na Vás. :)
 

phoneNevyhovuje ti presne táto ponuka?

O predajcovi

Som certifikovanou lektorkou tvárovej jogy/gymnastiky a podporujem ženy, ale aj mužov :) v tom, aby žiarili svojou prirodzenou krásou a dopriali si čas pre seba. Milujem svoju prácu a rada Vás naučím ako spevňovať viac ako 50 svalov na našej tvári, ako masírovať našu tvár a rozhýbať lymfu, v neposlednom rade ako sa starať o našu pleť.

aktívne objednávky 0
krajina Slovenská Republika
jazyk Slovenský
registrácia 5. 10. 2023
hodnotenie 0.00%
predaj 0